8.5 /10

checkbox91% beveelt Parkcare aan!

Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?
Wat vond u van de uitstraling van de website?
SterSterSterSterLege ster

Lex

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

WAARDELOOS.Ik had een parkeerplaats gereserveerdkosten 54 euro, ze zouden bij aankomst de sleutels overnemen en de auto gaan parkeren. Wij hadden netjes een half uur voor aankomst een Appje gestuurd zoals dat in de voorwaarden beschreven staat. Helaas niemand die ons opwachten op de afgesproken plaats. Na 15 minuten moesten wij daar weg.Toch zelf maar rondgereden op zoek naar hen. 5 keer gebeld naar geen contact kunnen krijgen. Toen weer naar de afgesproken plaats gereden en naar binnen gelopen op zoek naar een parkeerplaats via dusseldorf airport.zij konden helaas niets doen wat het betreft een dochteronderneming. Ze zijden dat er op P23 nog plaats was. Toen zijn we op het allerlaatste nippertje maar naar P23 parkeerplaats gereden en daar geparkeerd. Net op tijd onze vlucht nog gehaald. Bij terugkomst moesten we 153 euro betalen voor het parkeren. Kontakt gezocht met parkcare om de extra kosten terug te vragen. Na dat wij onze bel en app logboek netjes op hun verzoek hadden toegestuurd NOOIT meer iets gehoord Inmiddels 6 mailtje later en nog steeds geen reactie. Zo gaan zei dus om met klanten. U bent gewaarschuwd.

Hebben ze absoluut geen!!
Niet mee in zee gaan.
Nooit meer

Pri-Newable

Vreselijke service nooit mee

De klant beter te woord staan. Jullie hebben een boete gekregen met onze auto ergens geparkeerd en wij mochten dat lekker betalen. 1 keer gebeld door jullie dat jullie het geld gingen terugboeken, 2 weken verder geen geld helemaal niets. In jullie voorwaarden staat opgenomen dat boetes in dit geval voor jullie rekening vallen maar niet dus. Klantenservice super slecht die mailen alleen maar reageren heel sporadisch. NOOIT MEER stelletje oplichters!!!!

Hovens

Slecht

Ophalen
Heb valet parkeren geboekt in dusseldorf ophalen auto en terug brengen auto ging goed, alleen kreeg ik 2 weken later een bekeuring thuis, hadden ze de auto ergens anders geparkeerd ( zat geen milleustiker op)
Valet parkeren

De vos

SterSterLege sterLege sterLege ster

Dat was eens maar nooit meer

Duidelijkere communicatie. Toen we aankwamen stonden we in een rij te wachten. Op onze vraag waarom het zo lang duurde zei de jongen : jullie staan er net. Maw zeur niet. Ook toen we terug uit het vliegveld kwamen, hebben we 50 minuten staan wachten. Toen we belden werd er wel opgenomen maar kregen we niemand aan de lijn. T is dat er iemand anders stond die wist te vertellen dat het wel even kon duren anders hadden we toch knap zenuwachtig geworden. Ook was de auto helemaal stoffig.
Er was plek

John L

Dubieus

Auto afgegeven (€ 5,- betaald parkeerkosten) en dankzij GPS in de auto, gezien dat de auto 4 km verderop bij een vliegveldhotel werd geparkeerd. Daar is die 3 weken blijven staan en weer opgehaald toen we terugkwamen: € 185,- betaald om mijn auto op te halen en terug te brengen: beetje duur he, als hij dan onbewaakt bij een hotel geparkeerd wordt.
ophalen en terug afleveren auto valet parking

Nothing
X

Hans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht . Bij aankomst een half uur moeten wachten om naar vliegveld te worden gebracht. En bij terug komst langer dan een uur moeten wachten 4 keer gebeld en bij de 5de keer zei die dat ze al geweest zijn terwijl ik op de afgesproken plek stond te wachten in de regen . De chafeur zeer agressief en reed zeer gevaarlijk om dat ik hier iets van gezegt heb kortom parkeer uw auto hier nooit

Alles

Dave

Bijzonder slecht

Service is drama, wees eerlijk ten alle tijden
De prijs

J

Geen 1 ster waardig

Ze zijn ons niet komen halen! Nemen de telefoon niet op en reageren niet op app! Kreeg alleen een automatisch mailtje rond de tijd dat we hadden afgesproken, dat het druk was en het later zou worden maar dat ze nog contact zouden opnemen, nooit gedaan. Oplichters. Op de mail dat wij ons geld terug willen, geen reactie!!! Nooit meer.
Nee gelukkig niet

Van Dyck

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring met de service. Bij de drop off moesten we 30 minuten wachten voor de wagen werd opgehaald. Bij terugaankomst van de reis hebben we eerst 20 minuten moeten wachten voordat de chauffeur er was. Hij was niet juist geïnformeerd door zijn collega’s. Onze auto alsook de autosleutels waren zoek. We hebben 1u30 moeten wachten op onze auto omdat hij zoek was. Je verliest enorm veel tijd. Ze houden uw vlucht niet in het oog. Dus duidelijk geen “Valet” parking.

Niet stipt. Wachttijd enorm voor het ophalen en terugbrengen van de wagen.

rudi vandenbussche

50min wachten op de shuttlebus bij terugkomst

meer shuttlebussen inzetten , moeilijke communicatie met de chauffeurs

D. Gielissen

Altijd goede service, op tijd halen en brengen. Je auto staat klaar bij terugkomst. Wij zijn zeer tevreden!

GB
Goede prijs, kwaliteit, contacten, vervoer heen en terug.

Jos

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima parking

Nvt
Prijs

Theo Buser

SterSterSterLege sterLege ster

Auto zat na het aanleveren behoorlijk om blad en vogelstront

Betere parkeerplaatsen en sneller de auto bij terugkomst aan leveren.
Het snelle afhandelen bij aankomst

Staalstra

Prima service

Snel en goed geregeld voor goede prijs
Heeft u extra producten geboekt

Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2016

Parkcare

Of u nu wil parkeren op Schiphol, Düsseldorf airport of vliegveld Charleroi. Vergelijken en het reserveren van een parkeerplek bij een vliegveld in Nederland, Duitsland en België doet u gemakkelijk via Parkcare.nl. Bij ons vergelijkt en boekt u enkel betrouwbare parkeeraanbieders. En dat ook nog eens voor de laagste prijs!

Brugstraat 7a1

9712AA Groningen

Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?
Wat vond u van de uitstraling van de website?
SterSterSterSterLege ster

Lex

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hebben ze absoluut geen!!
Niet mee in zee gaan.

Geen 1 ster waardig

Nee gelukkig niet

Van Dyck

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet stipt. Wachttijd enorm voor het ophalen en terugbrengen van de wagen.

rudi vandenbussche

50min wachten op de shuttlebus bij terugkomst

meer shuttlebussen inzetten , moeilijke communicatie met de chauffeurs

D. Gielissen

GB
Goede prijs, kwaliteit, contacten, vervoer heen en terug.

Jos

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima parking

Nvt
Prijs

Theo Buser

SterSterSterLege sterLege ster

Auto zat na het aanleveren behoorlijk om blad en vogelstront

Betere parkeerplaatsen en sneller de auto bij terugkomst aan leveren.
Het snelle afhandelen bij aankomst

Staalstra