Garo
- Sterke punten
- Nee
- Verbeterpunten of tips
- Eerlijkheid
- Heeft u extra producten geboekt
- Nee
Heel slecht
Slechte communicatie. Je zou gratis kunnen wijzigen. Vergeet het maar Op 6 januari geannuleerde voor een vlucht op 7 januari Verwijzen naar quickparking Tot nu toe nog geen geld ontvangen Ga er niet mee in zee. Komen afspraken niet na
WAARDELOOS.Ik had een parkeerplaats gereserveerdkosten 54 euro, ze zouden bij aankomst de sleutels overnemen en de auto gaan parkeren. Wij hadden netjes een half uur voor aankomst een Appje gestuurd zoals dat in de voorwaarden beschreven staat. Helaas niemand die ons opwachten op de afgesproken plaats. Na 15 minuten moesten wij daar weg.Toch zelf maar rondgereden op zoek naar hen. 5 keer gebeld naar geen contact kunnen krijgen. Toen weer naar de afgesproken plaats gereden en naar binnen gelopen op zoek naar een parkeerplaats via dusseldorf airport.zij konden helaas niets doen wat het betreft een dochteronderneming. Ze zijden dat er op P23 nog plaats was. Toen zijn we op het allerlaatste nippertje maar naar P23 parkeerplaats gereden en daar geparkeerd. Net op tijd onze vlucht nog gehaald. Bij terugkomst moesten we 153 euro betalen voor het parkeren. Kontakt gezocht met parkcare om de extra kosten terug te vragen. Na dat wij onze bel en app logboek netjes op hun verzoek hadden toegestuurd NOOIT meer iets gehoord Inmiddels 6 mailtje later en nog steeds geen reactie. Zo gaan zei dus om met klanten. U bent gewaarschuwd.
Vreselijke service nooit mee
Slecht
Dat was eens maar nooit meer
Dubieus
Very bad.
Zeer slecht . Bij aankomst een half uur moeten wachten om naar vliegveld te worden gebracht. En bij terug komst langer dan een uur moeten wachten 4 keer gebeld en bij de 5de keer zei die dat ze al geweest zijn terwijl ik op de afgesproken plek stond te wachten in de regen . De chafeur zeer agressief en reed zeer gevaarlijk om dat ik hier iets van gezegt heb kortom parkeer uw auto hier nooit
Geen 1 ster waardig
Bijzonder slecht
Slechte ervaring met de service. Bij de drop off moesten we 30 minuten wachten voor de wagen werd opgehaald. Bij terugaankomst van de reis hebben we eerst 20 minuten moeten wachten voordat de chauffeur er was. Hij was niet juist geïnformeerd door zijn collega’s. Onze auto alsook de autosleutels waren zoek. We hebben 1u30 moeten wachten op onze auto omdat hij zoek was. Je verliest enorm veel tijd. Ze houden uw vlucht niet in het oog. Dus duidelijk geen “Valet” parking.
50min wachten op de shuttlebus bij terugkomst
Altijd goede service, op tijd halen en brengen. Je auto staat klaar bij terugkomst. Wij zijn zeer tevreden!
Prima parking
Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:
Vreselijke service nooit mee