9.6 /10

checkbox100% beveelt Palmexpert.nl aan!

Zout en Zil

Fantastisch, snel geleverd! Foto’s vooraf

Klantvriendelijk
2 meerstammige steeneiken

Palmlover

Nu de 2e palmboom gekocht bij palmexpert. Hele mooie gezonde palmbomen, super blij mee 👍

Gezonde mooie palmbomen
Trachicarpus fortunei

Particulier

Heel snel geleverd en een foto gekregen in het echt was mijn palm nog mooier

Hele goeie service en uitleg hoe je de boom moet planten
Palm 1,90 stamhoogte

Robbert

Positief

Super klantenservice, duidelijke communicatie. Geen verkeerd woord over te zeggen. DIK AANBEVOLEN vanuit onze ervaring.
Palm bomen

Schaarman

Goede service en uitleg gekregen

Goede informatie
Multi stam palmboom

ME ter veer

Gisteren naar palmexpres geweest en een prachtige boom gekocht. Een Cupressocyparis leylandii Gold Rider (Pon Pon).We keken onze ogen uit prachtige palmbomen en andere soorten. 4000m2 juweeltjes ruime keus.Vriendelijk personeel we werden goed geholpen. Echt een aanrader en zeer betaalbare prijzen. Met vriendelijke groet ME ter veer

Zeer ruime keus netjes en schoon
Product of service:
Cupressocyparis leylandii Gold Rider (Pon Pon)

Dina

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb hier een kunst olijfboom gekocht twv €999,-. Was al heel lang op zoek naar een levensechte olijfboom en uiteindelijk na veel dubben, een lieve zus die bijdroeg deze ver boven budget olijfboom toch gekocht. Contact met het bedrijf was goed, zijn vriendelijk en reageren snel. Bezorging was een ander verhaal. Ca €40 betaald voor de bezorging maar bezorgen is via een externe partij tot aan de buitendeur. Ik heb speciaal hiervoor een dag vrij genomen en met moeite 3 vrienden ( boom is ca 200 m hoog en aardig zwaar)kunnen regelen om te helpen met het dragen naar boven. Ik werd in de middag pas gebeld dat ze niet komen omdat de bezorger erg uitloopt. Voor niets vrije dag genomen en mijn vrienden ook. Komen uiteindelijk de dag erna.Maar toen niemand beschikbaar om te dragen. Heb dus gewoon willekeurige mensen op straat moeten aanspreken. Echt heel frusterend en vervelend. Wat betreft de boom, een prachtige boom met echte dikke stam. Supermooi gemaakt en lijkt levensecht. Zijn geld waard maar lijkt helaas totaal niet op de olijfboom met de kenmerkende grijsgroene bladeren die ik zo graag wilde hebben en waar ik zo lang naar op zoek was. Deze heeft juist hele donkergroene bladeren en had door kunnen gaan voor een totaal andere boom. Ook geen van mijn vrienden of familie herkende de boom als zijnde een olijfboom.Dus echt enorm verdrietig en teleurgesteld. Dit had een wish come true moeten zijn maar is dat helaas niet geworden.

Snel reageren, vriendelijk

Fijne zaak, goed advies en vooral heel veel mooie planten

Service, advies en planten
Palmen, diverse planten

Rob en Marieke Bloem

Professioneel en heel gezellig geholpen. Echt een persoonlijke benadering. Alle tijd van de wereld! Lekker bakkie koffie erbij.....

Gastvrij Keus genoeg
Olijfboom pon pon

Kamp

Enorm veel keuze, goede adviezen, lekkere koffie, vriendelijk personeel en snelle levering.

Veel keuze en snelle levering.
Chinese henneppalmen

Rob Geurat

Alles goed voor elkaar De site, bereikbaarheid, vriendelijkheid, snelheid en niet te vergeten de (in mijn geval) de Palm!

Palm

Tom

Top communicatie en snelle levering!

Denken mee en zijn snel met reageren op vragen.
2x palm trachycarpus Fortunei

O.M

TOP! Mensen met passie voor een werk.

Mooie producten. je moet langs om te kunnen ervaren wat je koopt
Palmbomen

Jager

Super geholpen , ook foto en filmpje gehad van de palmboom

Foto
Palmboom

Palmexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Palmexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juni 2015

Palmexpert.nl

Welkom bij Palmexpert.nl Palmexpert is dé betrouwbare leverancier voor winterharde palmbomen, olijfbomen, steeneiken, kurkeiken, groenblijvende leibomen, leischermen, exclusieve bomen en planten, bamboe, vijgenbomen, leibomen, bonsai en cipressen. Eigen import uit Spanje en Italië = Grootste keuze in Mediterrane bomen in Nederland.

Koedijk 9a

Multi stam palmboom

ME ter veer

Zeer ruime keus netjes en schoon
Product of service:
Cupressocyparis leylandii Gold Rider (Pon Pon)

Dina

Rob en Marieke Bloem

Gastvrij Keus genoeg
Olijfboom pon pon

Kamp

Veel keuze en snelle levering.
Chinese henneppalmen

Rob Geurat

Palm

Tom

Top communicatie en snelle levering!

Denken mee en zijn snel met reageren op vragen.
2x palm trachycarpus Fortunei

O.M

TOP! Mensen met passie voor een werk.

Mooie producten. je moet langs om te kunnen ervaren wat je koopt
Palmbomen