Aline
Ik heb 16 augustus een poef besteld, ben bijna 3 maanden aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk werd mij meegedeeld, dat de stof er niet meer is en poef niet geleverd kan worden.
Ik bestelde een lampenkap op 15/9. Bevestiging gekregen dat shipment op 27/10 zou plaatsvinden. Enkele weken later nieuwe shipment datum gekregen die zou 31/10 zijn. Op 30/10 mail gestuurd met vraag voor shipment datum. Tot op heden 3 nov geen enkele reactie mijn e-mail. Vandaag reeds 3 keer gebeld, telefoon wordt niet opgenomen. Ze vragen om een e-mail te sturen waar ik niks mee vooruit ben omdat ze gewoonweg niet antwoorden. Heb wel een aanzienlijk bedrag betaald lang geleden al voor mijn lampenkap!!
Schandalig! Prachtig op maat gemaakt kussen besteld a ruim 450euro voor mijn nieuwe huis. Ik keek er enorm naar uit, de levering duurde eindeloos. Na 2 maanden kreeg ik te horen dat het nog 6 weken ging duren en of ik de order dan wilde cancelen. Dat wilde ik niet dus er zat niks anders op dan wachten. En nu na 6 weken krijg ik een lullig mailtje dat het kussen niet wordt geleverd en de order is gecanceled. Zal wel een reactie op dit bericht komen dat de stof op is, wat ik helemaal begrijp maar dan bied je wat anders aan + kom je met een tegemoetkoming (uit jezelf) Ik vind dit echt hele slechte service + ben gewoon echt heel erg teleurgesteld in de gang van zaken en manier waarop!
Jeetje wat een ongelofelijk slechte klantenservice. De vooraadstatus op de website klopt niet. Een levertijd van 2-3 dagen veranderd na de betaling in 8 weken. Terwijl ik juist lampenkappen had besteld die zogenaamd op voorraad waren. Daarom niet eens mijn eerste keuze in lampenkappen besteld. Ik had ze snel nodig. En op mails wordt totaal niet gereageerd. Bij een bedrijf wat zulke dure producten levert verwacht ik iets anders.
Onze bestelling had wat vertraging maar dit werd goed gecommuniceerd. Zeer goede service alsook mooie producten.
De kussens kwamen aan in een plastic zak zonder enige bescherming of degelijke verpakking waardoor de franjes helemaal geplet en verkreukeld zijn! :( Een tegenvaller: de franjes zijn synthetisch, dus dat ook oogt nogal cheap. Helemaal nu ze door het transport zo verfrommeld zijn. Kortom, ik had er meer van verwacht/gehoopt en vind de prijzen echt te hoog.
Mooie producten, maar trage verzending, ook op mails wordt heel laat en laks op gereageerd. Jammer.
Prachtig!
Geld nog steeds niet retour ontvangen nadat ik mijn lampenkap van meer dan 100 euro terug heb gestuurd. Geen reactie op e-mails.
Super mooie kussens, fijne toevoeging van het buitenleven. Heel blij mee.
Duidelijke website. Snelle beantwoording van vragen.
Snelle verzending, mooie kussens van degelijk kwaliteit
2 kussens besteld, 1 naar verwachting en 1 onder verwachting. Erg hoge verzend EN retourkosten. Erg jammer want bij het bestellen van een nieuw kussen zijn de kosten van het verzenden, retourneren en weer verzenden bijna net zo duur als het kussen zelf
prima
Perfect 🤩
Palais verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Palais heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtig!
Super mooie kussens, fijne toevoeging van het buitenleven. Heel blij mee.
Duidelijke website. Snelle beantwoording van vragen.
Snelle verzending, mooie kussens van degelijk kwaliteit
prima