RobertArt
Zeer betrouwbaar en goede service. Ook de snelle leveringen kan ik zeer waarderen
- Sterke punten
- Altijd voorraad van goede kwaliteit
- Product of service:
- Schilderdoeken
Snel geleverd en mooi product
Prima levering, snel en keurig verpakt.
schilderdoeken
Eenvoudig gevonden wat ik zocht in het brede assortiment en gemakkelijk besteld
Heel goed
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Snelle en correcte levering!
Goede ervaring
Prima.
Vandaag besteld - morgen binnen. Zonder problemen!
Makkelijk te vinden website met veel keuze.
Goede snelle levering
Goede prijs en goede service
Paintersworld.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Paintersworld.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Paintersworld.nl
Westerwerf 5a
1911JA Uitgeest
Snel geleverd en mooi product
Prima levering, snel en keurig verpakt.
schilderdoeken
Eenvoudig gevonden wat ik zocht in het brede assortiment en gemakkelijk besteld
Heel goed
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Snelle en correcte levering!
Goede ervaring
Prima.
Vandaag besteld - morgen binnen. Zonder problemen!
Makkelijk te vinden website met veel keuze.
Goede snelle levering
Goede prijs en goede service