Wessel Castricum
- Product of service:
- Van alles,
Prima, snelle levering,
!
Heel leuke winkel. Een aantal generaties lang in hart van Amsterdam. Om zoveel tijd koop ik graag weer een leuke pen bij hun. Je vindt echt hele mooie dingen bij hun.
Fijne, uitgebreide en overzichtelijke website en bij vragen krijg je snel een reactie.
Prima bedrijf goede en mooie spullen, De afhandeling van de bestelling verliep uitstekend.
aankoop vullingen
very bad
Goed. Bekent
Goede service
Klantvriendelijk
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Mooie collectie, goede service.
Goede ervaring, mooie webshop, breed assortiment en veel op voorraad. Distributie goed op orde.
P.W. Akkerman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
P.W. Akkerman heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed. Bekent
Goede service
Klantvriendelijk
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Mooie collectie, goede service.
P.W. Akkerman heeft de volgende resultaten bereikt:
P.W. Akkerman