7.4 /10

Henk

altijd correct

Mark

Met de app totaal overzicht geweldig.

Bas

Al een aantal jaartjes klant bij Oxxio. Met vragen wordt je goed geholpen. De app is duidelijk en overzichtelijk.

Harrigan

Geen Atwood

Chris

Goede makkelijke website. Alles is duidelijk uitgelegd en terug te vinden

Nico

de app van Oxxio is heel overzichtelijk met goede adviezen

Peter

Top ervaring hebben wij met Oxxio. Dit komt doordat het duidelijk en transparant in een oogopslag weergeeft wat ons maandelijks verbruik is en wij zodoende kunnen inspelen om bij de jaarnota niet te worden verrast

Agnes

Fijne app die veel inzicht geeft

Yvonne

Update van verbruik

Bassss

Ze zeggen zoals ze doen

Charlotte

Oxxio is goed bereikbaar, verstrekt duidelijke (maandelijkse) rapporten met een vergelijking en advies, en heeft een vriendelijke klantenservice

Helmert

Goede service en prijs

van Altena

snelle hulp

RD

Prima geennop of aanmerkingen op

Veenstra

Altijd bereikbaar.

Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2017

Oxxio

Oxxio maakt energie graag simpeler en leuker. Dat doen we al bijna 25 jaar voor inmiddels bijna 250.00 klanten. Energiezaken regelen hoeft jou geen energie te kosten. Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. Zo heb je stroom en gas, gewoon voor een voordelige prijs. Natuurlijk is onze stroom 100% groen. En met onze app heb je 24/7 de touwtjes in handen en de snelste service binnen handbereik. Ingewikkelder hoeft energie niet te zijn 😉. Duidelijk. Oxxio.

Marten Meesweg 5

3068 AV Rotterdam

Henk

altijd correct

Mark

Met de app totaal overzicht geweldig.

Bas

Harrigan