De bergjes
Wij zitten al jaren bij oxio kan het aanbevelen het is makkelijk inzien wat je wekelijks of maandelijks gebruikt
Ik ben steeds op de hoogte van mijn verbruik en kosten en kan deze maandelijks aanpassen
Hij geeft aan dat ik in 1 maand 5000 kub gas heb verbruik
Tot op heden betrouwbaar
Duidelijkheid
Proberen om mee te denken.
Easy
Oxxio heeft goede aanbevelingen gedaan mijn stroom verbruik te verminderen
Het overzicht is duidelijk en niet tot achter de komma verwerkt , tevens een overzicht van de afgelopen jaren.
je weet waar ik aan toe ben
Fijne energieleverancier
Oxxio heeft een heldere communicatie, ook de overzichten zijn duidelijk. Verder is gemakkelijk om het voorschotbedrag aan te passen als je zelf al weet dat het nodig is.
Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:
Hij geeft aan dat ik in 1 maand 5000 kub gas heb verbruik
Tot op heden betrouwbaar
Duidelijkheid
Proberen om mee te denken.
Easy
Oxxio heeft goede aanbevelingen gedaan mijn stroom verbruik te verminderen