7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

Dennis

Ging goed

Henk Jan

Ik ben al eens eerder, naar volle tevredenheid, klant geweest bij OXXIO. De overstap terug naar OXXIO verliep vlekkeloos en ik ontving goede terugkoppeling tijdens dit proces.

Henk van de Leur

maandelijks overzicht via de e-mail. als je inlogt in de App kan je dagelijks je verbruik bekijken

Han

SterSterSterLege sterLege ster

Ouderwetse werkwijze voor rapportage over energieverbruik. Pas 2 weken na maandeinde gebruiksinfo over de vorige maand per mail. Zelf maar geinvesteerd in P1 meter en bijbehorende energiebeheersystemen.

Rita

niet zo best

John

Zeer tevreden

Vic Baro

Altijd een actueel beeld van verbruik en kosten.

Fred van den Brink

Duidelijk rapportage mäandverbruik.

I.S

SterSterSterLege sterLege ster

Wanneer je al een aantal jaren klant bent, vinden ze het allemaal prima, en gebruiken jouw geld om nieuwe klanten te krijgen met extra lage tarieven en promoties, maar die voeren ze niet toe voor bestande klanten!

Leo de Jong

SterSterSterLege sterLege ster

Zou een wat transparante uitleg en uitvoering willen zien bij OXXIO.

Adrie Bosman

SterSterSterSterLege ster

Het overzicht over mijn gebruiksgegevens geeft inzicht in verbruikte en terug geleverde energie

Joop

Ik wilde een contract voor 3 jaar maar niet meer bij oxxio

Sylvie

Geen klachten

Marianne

Geen problemen altijd goed

Jan Spaans

SterSterSterSterLege ster

De oxxio ap geeft een duidelijk zicht op je verbruik. Je kunt dagelijks je verbruik bekijken, en waarnodig aanpassen.

Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2017

Oxxio

Oxxio maakt energie graag simpeler en leuker. Dat doen we al bijna 25 jaar voor inmiddels bijna 250.00 klanten. Energiezaken regelen hoeft jou geen energie te kosten. Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. Zo heb je stroom en gas, gewoon voor een voordelige prijs. Natuurlijk is onze stroom 100% groen. En met onze app heb je 24/7 de touwtjes in handen en de snelste service binnen handbereik. Ingewikkelder hoeft energie niet te zijn 😉. Duidelijk. Oxxio.

Marten Meesweg 5

niet zo best

John

Zeer tevreden

Vic Baro

Altijd een actueel beeld van verbruik en kosten.

Fred van den Brink

Duidelijk rapportage mäandverbruik.

I.S

Leo de Jong

SterSterSterLege sterLege ster

Zou een wat transparante uitleg en uitvoering willen zien bij OXXIO.

Adrie Bosman

Joop