7.4 /10

PG

Helemaal tevreden over hoe Oxxio informatie geeft over de stand van zaken met betrekking tot het energieverbruik.

Ed

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden over Oxxio.

finesses

SterSterSterSterLege ster

Heb nu enkele jaren OXXIO. Na een (nog lopende) dispuut met Greenchoice was het OXXIO die ons graag als klant wilde helpen. De service is goed. De prijs-kwaliteit normaal maar het belangrijkste dat OXXIO haar klanten wél waardeert. Greenchoice luistert totaal niet en voor Greenchoice ben je slechts zoveel waard als de hoogte van je factuur.

A.M. Hanafi

Debbie

Makkelijk in gebruik

Margan

lenie

zeer goed

Peter

SterSterSterSterLege ster

Het 3 jarig contract loopt bijna af (met salderen ivm zonnepanelen). Inzage in het verbruik van gas en stroom via de Oxxio app is heel handig en ook makkelijk te vergelijken met vorige jaren. Geen issues gehad of negatieve ervaringen.

M. Smit

Een aantal jaren geleden klant geweest bij Oxxio en nu weer teruggekomen vanwege de scherpe prijzen voor zowel gas als elektra. Dusdanig dat ik het contact met mijn vorige leverancier vroegtijdig heb beëindigd . Overzichtelijke app en duidelijke communicatie. Voorlopig zit ik weer goed.

Yakajdah

Goede ervaringen

J.B oot

Goede in formatie

Joost

SterSterSterHalve sterLege ster

Wil goedkoopste tarief. Dat hadden ze 3 jaar terug. Binnenkort weer eens opnieuw checken.

Ik heb nu een jaar stroom via Oxxio zonder enig probleem

gewoon goed

Blom

SterSterSterLege sterLege ster

neutraal

Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2017

Oxxio

Oxxio maakt energie graag simpeler en leuker. Dat doen we al bijna 25 jaar voor inmiddels bijna 250.00 klanten. Energiezaken regelen hoeft jou geen energie te kosten. Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. Zo heb je stroom en gas, gewoon voor een voordelige prijs. Natuurlijk is onze stroom 100% groen. En met onze app heb je 24/7 de touwtjes in handen en de snelste service binnen handbereik. Ingewikkelder hoeft energie niet te zijn 😉. Duidelijk. Oxxio.

Marten Meesweg 5

3068 AV Rotterdam

PG

Ed

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden over Oxxio.

finesses

A.M. Hanafi