7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

Marco

Goede service

Raymond

Het totale systeem werkt perfect.

Ingrid

SterSterSterSterLege ster

Al jaren bij Oxxio, duidelijke app er wordt duidelijk gecommuniceerd over prijswijzigingen. Gewoon duidelijk

Veldhuizen

Bewustwording .

Marijn

SterSterSterLege sterLege ster

Ze hebben geleverd.

Wim

De app is goed en overzichtelijk.

Landgraaf

Duidelijke app en afrekeningen.

Gaat vanzelf

Mvr. Adriaanse

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De klantenservice telefonisch hebt je na meermaals zuchten verder en spreek vervolgens dingen af (in mijn geval een betalingsregeling) deze staat vervolgens nergens genoteerd en wordt dus niet nagekomen.... Nu een email gestuurd maar oppak tijd is 10 dagen.

Loes Giltjes

Al jaren gewoon goed

robertov

goed

Andre

Alles duidelijk via de app. Behoeft geen nader kontakt met aanbieder.

Eva

Al meerdere jaren klant bij Oxxio en altijd tevreden geweest. Voldoende keus in abonnementsvormen en mogelijkheden en de levering is altijd soepel verlopen. Dankzij de app heb je inzicht in je verbruik tot op uurniveau, zodat je precies in de gaten kunt houden wat je verbruikt.

Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2017

Oxxio

Oxxio maakt energie graag simpeler en leuker. Dat doen we al bijna 25 jaar voor inmiddels bijna 250.00 klanten. Energiezaken regelen hoeft jou geen energie te kosten. Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. Zo heb je stroom en gas, gewoon voor een voordelige prijs. Natuurlijk is onze stroom 100% groen. En met onze app heb je 24/7 de touwtjes in handen en de snelste service binnen handbereik. Ingewikkelder hoeft energie niet te zijn 😉. Duidelijk. Oxxio.

Marten Meesweg 5

3068 AV Rotterdam

Marco

Goede service

Raymond

Het totale systeem werkt perfect.

Ingrid

Veldhuizen

Bewustwording .

Marijn

SterSterSterLege sterLege ster

Ze hebben geleverd.

Wim

De app is goed en overzichtelijk.

Landgraaf

Duidelijke app en afrekeningen.

Gaat vanzelf

Al jaren gewoon goed

robertov

goed

Andre

Alles duidelijk via de app. Behoeft geen nader kontakt met aanbieder.

Eva

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt: