7.4 /10

Annie

SterSterSterSterLege ster

Met Oxxio heb je goed inzicht in je verbruik en krijg je snel antwoord op al je vragen. De service is uitstekend.

André

Oxxio biedt verschillende mogelijkheden, om op een eenvoudige, gebruikersvriendelijke manier inzicht te verkrijgen in het energieverbruik.

Jos

Goede ervaring.

Dientje

SterSterSterSterLege ster

Mails van Oxxio zijn duidelijk. Ik weet waar ik aan toe ben. Kan tussentijds mijn maandbedrag wijzigen, om geen nare financiële tegenvaller te hebben aan het eind van de periode

John

Heb gelukkig een driejaarscontract en dus nog weinig last van het tegen betaling terug leveren van energie. Ben benieuwd naar volgens jaar of Oxxio dan weer met een voor mij aantrekkelijk voorstel komt!

Truus van Berkel

Tot zover alles heel duidelijk om te vergelijken met de maand ervoor.

jan bos

SterSterSterSterLege ster

Oxxio is een prima Energieleverancier, niet de goedkoopste, wel betrouwbaar en je regelt zelf je energiezaken...

Paul

SterSterSterSterLege ster

Levert zonder storting en tegen de afspraken. Jammer dat er zoveel marktwerking is en jaarlijks moet overstappen om geen dief te zijn van je eigen portemonnee. In de concurrentie strijd gaat zoveel geld verloren naar pr en marketing om zieltjes te winnen.

Langelaan

SterSterSterLege sterLege ster

Gaat goed

B HONCOOP SLOOTWEG

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed alleen dat jullie gaan stoppen in de toekomst met terug leveringskosten. Bevalt mij niet.

Petronella

Tot op heden ben ik zeer tevreden over oxxio, hun energie informatie

Johan Dijkstra

SterSterSterSterLege ster

Gedurende mijn contract met Oxxio van 2 x 1 jaar is alles correct en probleemloos verlopen

G.J.Lieber

Telefonisch, niet luisterend naar de klant.

Boudewijn

Zeer goed overzicht van verbruik

Peter Breda

Schappelijk contract en goed gebruik info

Oxxio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oxxio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2017

Oxxio

Oxxio maakt energie graag simpeler en leuker. Dat doen we al bijna 25 jaar voor inmiddels bijna 250.00 klanten. Energiezaken regelen hoeft jou geen energie te kosten. Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. Zo heb je stroom en gas, gewoon voor een voordelige prijs. Natuurlijk is onze stroom 100% groen. En met onze app heb je 24/7 de touwtjes in handen en de snelste service binnen handbereik. Ingewikkelder hoeft energie niet te zijn 😉. Duidelijk. Oxxio.

Marten Meesweg 5

Goede ervaring.

Dientje

John

Truus van Berkel

Tot zover alles heel duidelijk om te vergelijken met de maand ervoor.

jan bos

Petronella

Tot op heden ben ik zeer tevreden over oxxio, hun energie informatie

Johan Dijkstra

G.J.Lieber

Telefonisch, niet luisterend naar de klant.

Boudewijn

Zeer goed overzicht van verbruik