M.Marell
Wordt goed op hoogte gehouden ook als je belt vriendelijk en goed te woord gestaan
- Verbeterpunten of tips
- N.V.T.
- Product of service:
- Losse oven en inductiekookplaat
Cok iyi bir alışveriş yaptık çok memnunum
Alles is heel goed gegaan ben blij met dit bedrijf.
Mijn ervaring is uitmuntend. Goed, Snel en Goedkoop
Contacten waren heel plezierig. De klant wordt serieus genomen. Bij dit bedrijf ben je zeker geen nummer.
Een fijne ervaring met dit bedrijf
Super, zelfs eerder geleverd dan verwacht!
Heel erg behulpzaam
goede prijs/kwaliteit verhouding
Een echt goed en leuk witgoed bedrijf.
Levering op tijd is goed
Goede service
Heel goed advies over een koelkast gekregen en een fair prijs
Snel en netjes
OVITShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OVITShop heeft de volgende resultaten bereikt:
Cok iyi bir alışveriş yaptık çok memnunum
Alles is heel goed gegaan ben blij met dit bedrijf.
Mijn ervaring is uitmuntend. Goed, Snel en Goedkoop
Een fijne ervaring met dit bedrijf
Super, zelfs eerder geleverd dan verwacht!
Heel erg behulpzaam
goede prijs/kwaliteit verhouding
Een echt goed en leuk witgoed bedrijf.
Levering op tijd is goed
Goede service