G. Abbingh
- -
- Product of service:
- Diversen
Goede en snelle levering
Goede service, we hebben het apparaat gekocht met een krasje. De levering duurde iets langer, bij navraag bleek er een compleet nieuw voorpaneel besteld te zijn omdat er een grote deuk in zat.
Netjes en goede service
Zeer goede service en vriendelijke
Netjes en correcte beschrijving product.
Snel en deskundig advies met alleen de nodige reparatie
Ben perfect geholpen.
Via bol.Com
Prettig en deskundig
Prima Siemens oven en kookplaat combo besteld. Goed product voor een prima prijs. Redelijk snel geleverd en werkt zonder problemen tot nu toe.
Top producten
Echt super goed geholpen alweer! Na 3 jaar mijn wasmachine kapot en mega goed geholpen door de medewerkers. Binnen een dag een nieuwe uitgezocht en alles geregeld met verzekering voor de ouwe. Toppers. Duidelijke uitleg en vooral mega vriendelijk heel tevreden met deze mensen!
Nu voor de 5e keer machines gekocht en voor de 5e keer netjes geholpen dikke aanrader
OVITShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OVITShop heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en snelle levering
Netjes en goede service
Zeer goede service en vriendelijke
Netjes en correcte beschrijving product.
Snel en deskundig advies met alleen de nodige reparatie
Ben perfect geholpen.