Michel
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- Communicatie, afspraak nakomen en meedenken
- Type douche
- standaard douchecabine
100% beveelt OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl aan!
100% beveelt OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl aan!
Uitstekend!
Vrij kort na mijn offertevraag kreeg ik een reactie van Dirk-Jan. Er was aanvullende info nodig. Toen ik op het punt stond deze bij elkaar te sprokkelen, kreeg ik een telefoontje van Dirk-Jan. Dat een collega die in de buurt was (bijna 100 km verder...) - op de terugweg - wel even gratis en vrijblijvend ter plekke kon komen kijken. Met beide handen accepteerde ik dit sympathieke aanbod. Een dag later volgde een aangenaam en verhelderend gesprek collega Jeroen. Hoewel mijn oriëntatie zich nog in een pril stadium bevindt, sprong Jeroen open, meedenkend en adviserend in op al mijn vragen. Daardoor kreeg ik een vooral een goed beeld van realistische mogelijkheden. Deze snelle - maar bovenal rustige en sympathieke - handelwijze was een verademing na meerdere ontmoedigende gesprekken hierover met 2 WMO-ambtenaren, met een laag inlevingsvermogen. Het leven na een herseninfarct met een halfzijdige verlamming is namelijk geen pretje. De producten van Zorgdouche vond ik innovatief, maar belangrijker nog, de manier waarop Dirk-Jan en Jeroen me vooruit hebben geholpen getuigt niet alleen van een eerlijk verhaal en service met een hoofdletter S. Maar vooral ook hart voor mensen ! Als ik via financiering rondkrijg ga ik zeker met hen in zee. Hartelijk bedankt voor deze vrijblijvende en hartverwarmende kennismaking. Luc Allas.
Supergoed geholpen en duidelijke communicatie.
Wij zijn erg enthousiast over dit bedrijf afspraken goed ,schoon, en prima douchen in de cabine.
Voor een aantal weken een douchecabine gehuurd. Het zijn fijne cabines en alles wordt netjes verzorgd. Goede communicatie en heel vriendelijke mensen. Het is een geweldig bedrijf! Mocht je een tijdelijke douchecabine nodig hebben dan raadt ik Overaldouchen.nl zeker aan!
Alles van A tot Z tot in de puntjes verzorgd! Uitstekend advies vooraf, keurig geplaatst (en uitgelegd) en ook weer netjes opgehaald. We zijn blij dat wij op deze manier zorgeloos konden douchen tijdens de verbouwing van onze badkamer.
Alles perfect geregeld
Top
Fantastisch bedrijf. Keurige begeleiding, plaatsing van a-z en goede verhouding prijs/kwaliteit. Dank!
We hoorden dinsdagavond dat de aannemer maandag wilde beginnen met onze badkamer, woensdag gebeld met Dirk Jan of hij er een vrijdag kon plaatsen, dat is gelukt en kon ook op zolder! Prima aangesloten werkte perfect! Kom als ik weer ga verbouwen zeker terug bij jullie Nogmaals bedankt
Geweldig
Super, contact goed, douche goed, afspraken goed!
Schoon, deskundig personeel en materiaal in zeer goede staat
Tijdelijke douche nodig.
OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kuipersweg, 20A
3449 JA Woerden
Uitstekend!
Supergoed geholpen en duidelijke communicatie.
Alles perfect geregeld
Top
Geweldig
Super, contact goed, douche goed, afspraken goed!
Schoon, deskundig personeel en materiaal in zeer goede staat
Tijdelijke douche nodig.