Van Gerwen
- Sterke punten
- Snel en goede service vriendelijk
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Type douche
- Zorgdouche
100% beveelt OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl aan!
100% beveelt OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl aan!
Geweldige service
Vriendelijk, Goede service en heel meedenkend. En een hele nette en handige douche cabine👌🏻
Geplaatst volgens afspraak, na duidelijk vragen en antwoorden via WhatsApp video. Heel flexibel, ook bij verschuiven van afgesproken datum van ophalen.
Onze ervaring is zeer goed! Dirk-Jan neemt de tijd om de hele situatie op voorhand door te nemen, waardoor er geen verrassingen tijdens de installatie zijn. Ze komen hun afspraken na en de douche zelf is uitstekend. Echt een aanrader!
Goede communicatie, service en levering
Uitstekende service. Handige en goede schone douche.
We hadden door omstandigheden snel een zorgdouche nodig en belde s,ochtends om 8.00 met jeroen en legde hem de situatie uit . Hij beloofde niets maar ging zijn best doen om het te kunnen realiseren na een paar telefoontjes en filmpje van de plaats waar de douche moest komen in de kamer hebben ze de volgende ochtend de douche geplaatst .Een dikke pluim voor iedereen die dit mogenlijk gemaakt hebben .
Top ervaring, snelle en duidelijke offerte, plaatsing netjes en volgens afspraak, douche was prima tijdens verbouwing van de badkamer en ophalen is ook allemaal vlekkeloos verlopen.
Fantastisch
Super service, fijne douche voor tijdens de verbouwing
Een ideale oplossing voor tijdens de verbouwing van de badkamer
Tijdens onze badkamerverbouwing hadden we een nood douche nodig. We kregen tips omdat door Overaldouchen te laten doen. Via mail contact gehad met Dirk-Jan. Kreeg gelijk antwoord en na inzenden van een aantal foto’s kon hij zien of dat nood douche te plaatsen was. Kreeg nog wat tips en kreeg een prima offerte. Ze kwamen netjes op afgesproken tijd de nood douche cabine instaleren. Perfect gedaan , en we hebben heerlijk aantal weken gewoon kunnen douchen. Ook afspraak van ophalen ging perfect. Zowel via E-mail en ook tijdens instaleren en ophalen zeer vriendelijk personeel. Dus wij waren zéér tevreden en een aanrader om dit door hun te laten regelen.
Prima!
Zeer fijne ervaring
OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl
Kuipersweg, 20A
3449 JA Woerden
Geweldige service
Goede communicatie, service en levering
Uitstekende service. Handige en goede schone douche.
Fantastisch
Super service, fijne douche voor tijdens de verbouwing