Astrid Folkersma
- Heel goed verpakt
- Product of service:
- Lijst
Bestelling online eenvoudig en duidelijk
Het eindbedrag was enigszins teleurstellend.
Prima service, heb nu de 2e lamp, Tip voor U; Belangrijk voor u!!..deze2e lamp is precies zo als de 1e..het binnenwerk zit niet haaks op zijn eigen fitting, en de kelk zit op zijn beurt ook iets scheef, het binnenwerk met zijn fitting zit weer geschroefd op. de hoofdfitting...en zit los!!...en zit verend, zit niet vast, draai je dit goed aan..dan blijft er ruimte en vering zitten tussen de 1e en 2e fitting...dat. komt door de fabricage proces...dat moet anders...Groet, JB uit Sneek
Uitvaartbegeleiding De Hoop
De bestelling is goed afgeleverd. De platte plafondkapjes zijn heel mooi maar echter niet geschikt voor een plafond in beton omdat de draden niet weggewerkt kunnen worden. Bij gyproc is er geen probleem. Dit is geen fout van Ourstore maar misschien een tip om het te vermelden?
aankoop kader Tropez
Professional and quick
Verkeerde levering uitstekend verholpen
Blij met mijn aankoop! De lijst werd snel en zeer zorgvuldig verpakt geleverd.
spullen prima, Levering niet zoals het staat beschreven
Degelijke producten en megasnelle levering
misleidende info op de website
Oké
Ourstore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ourstore heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling online eenvoudig en duidelijk
Het eindbedrag was enigszins teleurstellend.
Uitvaartbegeleiding De Hoop
aankoop kader Tropez
Professional and quick
Verkeerde levering uitstekend verholpen
Blij met mijn aankoop! De lijst werd snel en zeer zorgvuldig verpakt geleverd.
spullen prima, Levering niet zoals het staat beschreven
Degelijke producten en megasnelle levering