Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Veldscholten.

Niet nodig.

G Valk

Fantastisch had ik eerder moeten doen.

Spijkerman

Ervaringen zijn goed.

Snelheid zou iets hoger mogen vooral als de lift leeg nar boven moet

P. Stalpers

Voorlichting blijkt achteraf niet optimaal. Item bouwbesluit was niet besproken.
Zorgzeker Zorgeloos contract moet bij levering worden betaald.
Je zou toch mogen verwachten dat het eerste...
Zorgzeker Zorgeloos contract moet bij levering worden betaald.
Je zou toch mogen verwachten dat het eerste jaar toch volledige garantie zou zijn.

Beter communicatie over de service contracten en afwijkende items horende bij het bouwbesluit

Johan Arentshorst

Do 6 juni 2024.
Do 6 juni 2024.
We hadden storing op zondag j.l. , om 9.00 uur gebeld om 10.00 uur stond de monteur al op de stoep en 10.30 stond hij daar weer, storing was verholpen mijn vrouw kon weer naar boven.
Hartelijk bedankt allemaal voor de vlotte fijne en correcte afhandeling. Zeg niet tot ziens maar het mag, de koffie staat klaar.

Snelheid traplift iets op voeren, ik heb geen geduld,
o ja mijn vrouw wel dus …….. zij doet de bediening.

Richard

Zeer slechte service. Plaatsen gaat mss wel goed maar als er iemand van de storingsdienst moet komen laten ze een 83-jarige heer doodleuk twee dagen wachten en moet je drie keer per dag bellen. Dan... Zeer slechte service. Plaatsen gaat mss wel goed maar als er iemand van de storingsdienst moet komen laten ze een 83-jarige heer doodleuk twee dagen wachten en moet je drie keer per dag bellen. Dan kan meneer weer een hele dag thuis blijven zitten want ze komen tussen 9 en 17 uur.

Betere communicatie en al helemaal niet zeggen dat de monteur is langs geweest terwijl dat niet zo is.

Ron Janssen

Prima afspraken en duidelijk verhaal

nvt

Frans

De traplift werkt prima maar heel jammer dat ik moet blijven staan als ik hem naar beneden haal

Staat hierboven

Gresnich-Klaasen