Hulst
- Verbeterpunten of tips
- Stuur een dag voor een afspraak met de tijd. Zodat je niet om 8 uur klaar zit als de monteur om 11 uur komt. Er stond zelfs een monteur voor de deur zonder afspraak😬
Lift is ok. Regelmatig storing. Planning is een ramp.
Zeer slecht. Iedere 2 weken stond de servicemonteur hier in huis te sleutelen. Mijn echtgenoot heeft de lift niet goed functionerend meegemaakt. Een dag nadat hij was opgenomen in het hospice is er nieuwe software geïnstalleerd. Mijn echtgenoot is in juli 2024 overleden. Een brief waarin de narigheid is vermeld en naar de directie gestuurd, wordt niet eens beantwoord. Vanmiddag is de liftstoel verwijderd.
2024 traplift aangeschaft vertegenwoordiger uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Deze besteld en keurig binnen 4 weken gemonteerd. Mocht je onverwacht verhuizen nemen wij tegen redelijke vergoeding de traplift terug. In april 2024 ongeveer 4000 euro voor deze traplift betaald. 2025 juni kregen we de kans om te gaan wonen in en appartement,netjes alles gelijk vloers. Otto aangeschreven voor de traplift over te nemen. De wilde men wel alleen het model was niet meer van deze tijd maar wij konden 150 euro terug krijgen. Nog geen jaar later, wat hebben wij dan gekocht bij otolift voor 4000 euro een lift die nog plank lag van wat jaren terug.
gebruiksgemak is goed alleen hij gaat erg langzaam, zowel naar boven en naar beneden echte te langzaam denk door bocht moet weer even hoekje om en is net of stilstaat,en neemt veel ruimte in had gedacht dunner buizen,is dat nodig heb maar snap niet dat niet sneller gemaakt kan worden
Slecht
Snel en vakkundig geplaatst, maar de service erg slecht,als ik een traplift koop van 8000 euro en hij gaat 3/4 jaar later kapot toevallig op een zaterdag dan nog weekend tarief betalen vind ik schandalig ondanks dat de vertegenwoordiger heeft gezegd dat ik 5 jaar volledige garantie heb ook in het weekend. Conclusie, vakkundig geleverd service super slecht.!
Eerst ontzettend tevreden tot dat er een storing is. Komen tot 2x toe niet op de afgesproken dag. Terwijl je de hele dag thuis moet zijn. Gebeld en dan word je doorgestuurd naar de storingdienst. Deze net zo bagger. Beloven een monteur te sturen tot 2x toe maar ik zou worden terug gebeld. Niks gehoord. Zit wel nog met een kapotte traplift.
Aanvankelijk erg positief, totdat bleek dat ze hun eigen planning niet op orde hadden en dat de afspraak wegens hun interne slordigheid een week verzet moest worden. dus ook geen vertrouwen in het vervolgtraject.
Slechte ervaring, want de traplift zorgt voor een gevaarlijke situatie voor degene die wel de trap gebruikt. Communicatie gestopt, want ze blijven bij hun standpunt.
ontzettend slecht
Hebben al jaren een lift van Otolift maar sinds wij de nieuwe lift hebben alleen maar storingen (lees frustraties) Vanochtend om 06.00 uur wakker geworden door een piepend geluid, krijg deze niet uit en aangezien dit al de zoveelste keer is dat deze lift het weer laat afweten....wederom de storingdienst gebeld Fijn hoor die moderne techniek die er nu is, voorheen hadden wij een fantastisch product, jarenlang plezier van gehad maar wat wij nu hebben....ellende
Super vriendelijke mensen, Van directeur tot de monteurs en allemaal er tussen zit. De snelle service. Otolift heeft ons letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen. Onze Annika kon door de lift boven blijven slapen, op haar kamer. Tot het einde... Nogmaals bedankt voor alles.
De lift werd naar alle tevredenheid geplaatst. Helaas vertoonde de lift na nog geen jaar gebreken. Hij stopte opeens terwijl mijn moeder erop zat. Gelukkig was ze onderaan de trap, anders had ze er niet meer af kunnen komen. We hebben direct gebeld en diezelfde avond kwam er een monteur. Heel fijn geregeld, echter kregen wij de dag erna een factuur van ruim €180,-!! Wij dachten dat er garantie op zat van 5 jaar, maar deze bleek alleen onder kantooruren te gelden. Niemand die ons daar op gewezen heeft, ook niet de telefoniste. Later bleek het in de piepkleine lettertjes te staan. We zijn ronduit ontevreden hierover!
Tot mijn spijt geen positieve feedback. Traplift is niet volgens afspraak geleverd. Met de adviseur is heel duidelijk afgesproken dat de lift boven tegen muurtje geparkeerd zou worden. Wij hebben voor de veilige (dure) optie gekozen om veilig de trap te kunnen belopen. Nu blijft de lift bovenin het trapgat staan en blijft er 33 cm over om er langs te lopen. Allereerst is dit tegen de gemaakte afspraak in en daarnaast begrijp ik niet dat je een lift zo plaatst. Wanneer ik klacht indien word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Aanpassing is mogelijk echter de extra honderden euro's zijn voor de klant. Dit noem ik niet meedenken met de klant. Liftkosten €10.399 na veel emails toch maar betaald onder protest.Ons vertrouwen in otolift is tot het dieptepunt gedaald.Het zou fijn zijn als de aanpassing alsnog kosteloos door Otolift wordt gedaan.
Zeer tevreden
Otolift Trapliften verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Otolift Trapliften heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht