Christian Cox
- Verbeterpunten of tips
- non
97% beveelt Otolift Trapliften BVBA aan!
Uitstekende werk
De traplift werkt goed en zolang die goed werkt ben ik tevreden
Tot op heden zeer tevreden over zowel de vertegenwoordiger als de persoon die de lift heeft geplaatst. Deskundige uitleg, vriendelijk. De plaatsing van de lift werd alles netjes opgeruimd en goede uitleg over de werking
Dienst na verkoop heel teleurstellend. Technieker vraag 400 euro verplaatsingskost om na 17u de lift te maken. Gevolg. Niet naar bed kunnen als ik geen 400 euro wens te betalen.
Zeer tevreden - het was een grote hulp en eenvoudig te bedienen
Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Verkoper uit Asse beloofd mijn ouders dat ze heel veel van de Vlaamse overheid terug gaan trekken wat helemaal niet zo is, ze krijgen bijna niets terug. Twee dagen nadat de traplift geplaatst is moet mijn moeder onverwachts naar het rusthuis. De lift is drie keer gebruikt. Ik bel de firma na enkele weken om de lift terug te komen afbreken en dat willen ze maar met een verlies van meer dan 5000€. Dit is een echte schande. Mensen die al.zwak zijn zo in het zak zetten.
De service is prima
Vriendelijke mensen
Enkel goede ervaring. Na een 3-tal weken klein probleempje dat werd direct (was in het weekend) opgelost. Zeer vriendelijk personeel op alle diensten.
Commercieel OK
Slechte
Gaat wel iets te traag omhoog en omlaag. Normaal zeker ?
Otolift Trapliften BVBA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Otolift Trapliften BVBA heeft de volgende resultaten bereikt:
De service is prima
Vriendelijke mensen
Commercieel OK
Slechte
Gaat wel iets te traag omhoog en omlaag. Normaal zeker ?
Otolift Trapliften BVBA heeft de volgende resultaten bereikt:
Otolift Trapliften BVBA