Paul Haemers
- Verbeterpunten of tips
- geen
96% beveelt Otolift Trapliften BVBA aan!
Mijn man zegt dat het de beste aankoop is in zijn leven
Zeer tevreden. Bij kleine storing ben ik altijd vriendelijk en goed beholpen via de telefoon.
Handig en practisch en eenvoudig in gebruik. Comfortabel en robust
Zeer. Tevreden servies na verkoop exelent dag en nacht bereikbaar vriendelijke mensen die komen en die verkoper kom zijn belofte na
Het is zeer goed dat ik nu boven in de slaapkamer kan slapen, alles gaat zeer goed en zeer goed bedacht- zeer vlotte plaatsing en goede uitleg erbij, eenmaal moeten bellen voor probleem en het was dan nog mijn eigen schuld. Na 1 uur waren ze ter plaatse, zeer goede service en uitleg. Bedankt !
Slechte service na verkoop
Comfortabel, veilig, geen problemen na een half jaar gebruik. Een luxe wegens mijn ongeval
zeer ontevreden. de traplift werd zodanig geplaatst, dat we niet meer door de gang kunnen stappen. Duidelijk gebrek aan vakkunde. Na verschillende klachten krijgen we simpelweg geen reactie meer!
On début et à la fin- belle réalisation
Uitstekende werk
De traplift werkt goed en zolang die goed werkt ben ik tevreden
Tot op heden zeer tevreden over zowel de vertegenwoordiger als de persoon die de lift heeft geplaatst. Deskundige uitleg, vriendelijk. De plaatsing van de lift werd alles netjes opgeruimd en goede uitleg over de werking
Otolift Trapliften BVBA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Otolift Trapliften BVBA heeft de volgende resultaten bereikt:
Otolift Trapliften BVBA