Lidi te Siepe
zeer profesioneel en persoonlijk
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
zeer profesioneel en persoonlijk
Op basis van onze briefing heeft Oryx een prachtige rondreis voor ons geproduceerd. De Oryx app met alle informatie over onze reis is ook erg handig.
Prettig contact met Oryx gehad, ze hebben binnen een tijdsbestek van 2 weken een prachtige reis naar Namibië voor ons samengesteld.
Oryx Travel heeft al meerdere reizen naar Afrika voor ons georganiseerd. Deze keer naar de West- en Oostkaap in Zuid-Afrika en dat leverde, net als de vorige keren, weer een fantastische vakantie op. Dankzij de adviezen van Oryx was de route enorm divers en de hotels en lodges geweldig gelegen en van hoge kwaliteit. Ook fijn: de attente hulp bij een vertraagde terugvlucht. Kortom; we hebben genoten van een prachtige, relaxte vakantie.
FANTASTISCH in 1 woord. (Botswana en Namibië) In het voortraject zijn wij ideaal geholpen en was de reis perfect opgesteld op basis van onze wensen. Eenmaal aan de reis begonnen was deze tot in de puntjes verzorgd, sloot alles keurig op elkaar aan qua reizen en waren de lodges meer als perfect. De mensen zo vriendelijk, cultuur geweldig en natuur prachtig. Schitterende ervaringen, up close and personal met de dieren, van olifanten, leeuwen, bavianen en toepasselijk Oryxen. Wij gaan zeker terug naar Afrika, en dan zullen we dat doen via Oryx Travel. Bedankt.
Geweldige reis door Zuid-Afrika en Mauritius gemaakt met ons gezin via Oryx. Alles was keurig geregeld, met veel vluchten maar elke keer met goed ontvangst en tot in de puntjes verzorgd. De reis van ons leven gehad en we bevelen Oryx dan ook zeker aan!
Het was weer een fantastische reis onlangs naar Tanzania. goed georganiseerd en erg soepel verlopen. Uitstekende locaties en elke lodge was een unieke ervaring.
helemaal fantastisch
Zeer prettig, kundig, professioneel
we hebben een fantastische reis gemaakt in Afrika. Alles was tot in de puntjes geregeld, overal stonden mensen klaar om ons te ontvangen. De accomodaties waren heel smaakvol. We hadden deze reis enorm last minute geboekt, 2 weken voor vertrek.
vriendelijk, professioneel, verstand van zaken
De reis was helemaal top. Goed naar onze wensen geluisterd en een perfecte reis aangeboden.
Hele persoonlijke benadering, mooie voorstellen en uitstekende service
Waanzinnige mooie reis voor ons uitgestippeld. Altijd goed contact. Kort lijntje. De reis voldeed volkomen aan onze verwachting.
Vaag het eerste moment geweldig, alles tot in de puntjes verzorgd en volop genieten
Oryx Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Oryx Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
helemaal fantastisch
Zeer prettig, kundig, professioneel