Caroline Ghequiere
- Product of service:
- Kleine box met 2 paar oorringen.
Vlot, vriendelijk, leuke oorringen.
Tweede keer dat ik hier bestel en wederom prachtige oorbellen! Bedankt!!
Vlotte levering, goede communicatie en leuke oorbellen!
Tevreden, hulpbehoevend, bij twijfel wordt er contact opgenomen om vergissingen te voorkomen
Hele mooi oorbellen!
Mooie juwelen en proper verpakt.
Vlotte levering, product zoals beschreven. Heel mooi! Goed verpakt in stevig doosje.
Leuke oorbelletjes. Hopelijk blijven ze mooi 🤞
Hele snelle levering en zeer mooie oorbellen!
Snelle en corrected service!
Heel goed, heel vriendelijke service!
Topservice, topkwaliteit, heel mooie juwelen
Top! Super mooie oorbellen en snelle levering
Vlotte levering, alles prima in orde.
Heel goed
Orecchini verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Orecchini heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlot, vriendelijk, leuke oorringen.
Tweede keer dat ik hier bestel en wederom prachtige oorbellen! Bedankt!!
Vlotte levering, goede communicatie en leuke oorbellen!
Hele mooi oorbellen!
Mooie juwelen en proper verpakt.
Leuke oorbelletjes. Hopelijk blijven ze mooi 🤞
Hele snelle levering en zeer mooie oorbellen!
Snelle en corrected service!
Heel goed, heel vriendelijke service!
Topservice, topkwaliteit, heel mooie juwelen
Top! Super mooie oorbellen en snelle levering
Vlotte levering, alles prima in orde.
Heel goed
Orecchini heeft de volgende resultaten bereikt: