Cindy van Lieshout
- Type behandeling
- intake lipolaser
Netjes te woord gestaan
Ik ben echt super geholpen door Felix en zijn assistent. De behandeling voor mijn ooglidcorrectie is boven verwachting goed uitgevoerd. Herstel ging heel voorspoedig en hun advies en expertise heeft hieraan bijgedragen. Top team!
Fijne mensen met goede kennis van zaken
Mijn arts is vrouw die erg met je meedenkt. We doen het in kleine stapjes, voor het natuurlijkste resultaat.
Zeer prettige omgeving, vriendelijke medewerkers, geruststellend
Ooglidcorrectie
Ontzettend goede ervaring met Oranjeklinieken. Goed ontvangst, kundige artsen en heel mooi eindresultaat (ooglidcorrectie).
Fijne en professionele behandeling gehad. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren.
Mijn ervaring is heel goed.
Goed en vriendelijk ontvangen en uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren.
Goede ervaring
Uitstekend
Super fijn, heb echt ontzettend genoten van de behandeling. En mijn huid zag er daarna ook rustiger en gladder uit.
Super
Uitstekende ervaring.
OranjeKlinieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OranjeKlinieken heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne mensen met goede kennis van zaken
Zeer prettige omgeving, vriendelijke medewerkers, geruststellend
Ooglidcorrectie
Mijn ervaring is heel goed.
Goed en vriendelijk ontvangen en uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren.
Goede ervaring
Uitstekend