Veenvliet
- Type behandeling
- Bovenooglidcorrectie
Prima!
Een goede ontvangst door een gastvrouw. Maakte dat we ons meteen welkom voelden. Daarna gesprek met arts. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. We hebben daarna meteen een vervolgafspraak gemaakt.
Prima ervaring.
Fantastisch
Positieve ervaring: persoonlijke aandacht en goed advies.
Fijn
Heel prettig
Boven ooglid correctie laten doen, contact, informatie en benadering waren allemaal prima in orde. Vriendelijke arts die rust en vertrouwen uitstraalde. Behandeling zelf ging goed en zonder complicaties. Resultaat is nog niet helemaal zichtbaar maar dat komt omdat het uiteindelijke resultaat pas na een tijdje zichtbaar is. Maar so far so good👍🏼.Heel tevreden dus en zou op basis van mijn ervaring deze kliniek aanbevelen.
Voed
Goede ervaring
Super vriendelijk , zeer professioneel , kwaliteit en een vertrouwd gevoel
Puur genieten
buitengewoon goed
I went in for an intake for an upper eyelid correction. I left fully trusting Felix and feeling well informed of what the procedure entails.
OranjeKlinieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OranjeKlinieken heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima ervaring.
Fantastisch
Positieve ervaring: persoonlijke aandacht en goed advies.
Fijn
Heel prettig