9.1 /10

checkbox96% beveelt OranjeKlinieken aan!

Rebecca van de Brug

Alles is perfect verlopen, ontzettend vriendelijk en ontspannen sfeer. Ben zeer tevreden en het resultaat is heel fijn.

Bart

Gweldige behandeling door een gepassioneerde vakvrouw

Sonja

Great experience and happy with the results

van Rijn

SterSterSterSterLege ster

Joke

Goede behandeling "op maat"

Rudi Thimpont

Persoonlijk, deskundig, laagdrempelig,

Roger van Loon

Uitstekend

Annemieke

Persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Advies op maat.

Claire

De facial bij OranjeKlinieken was geweldig! Mijn huid voelt strakker, diep gehydrateerd en straalt als nooit tevoren. Ik heb een prachtige glow op mijn gezicht, echt een cadeautje voor mezelf!

Lisa

Allemaal super vriendelijk en deskundig

Judith Erbe

Fantastisch!! Ooglidcorrectie laten uitvoeren door Wouter Van Seggelen. Mijn ogen waren altijd mijn grote trots, maar verdwenen met de jaren door hangend ooglid, kreeg er vochtwallen bij cadeau. 4 weken ben ik nu verder en dolgelukkig, open blik, vochtwallen weg... Ben hem zeer dankbaar!! Ontzettend nietjes gedaan,en een gezellige sfeer.. Mijn complimenten

Ellen Brokx

prima

Geen bedrijf

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik had meer verwacht voor dat geld

Antwoord OranjeKlinieken

Beste mevrouw Dirkse, de behandeling die u heeft geboekt was een introductie behandeling ( Facial SkinCeuticals ). Ter introductie hebben wij deze behandeling van een half uur aangeboden voor 49 euro om kennis te maken met de behandeling en producten. De reguliere behandeling is een uur en kost 129 euro. Ik zal vragen of onze huidspecialist contact met u wil opnemen.

Geantwoord op

Hulya Karaca

SterSterSterHalve sterLege ster

Theo Hagethorn

Heel fijn en professioneel geholpen

OranjeKlinieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

OranjeKlinieken heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 november 2019

OranjeKlinieken

In de vestiging van OranjeKlinieken te Amersfoort worden kleine chirurgische behandelingen en injectables uitgevoerd door gespecialiseerde artsen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, veiligheid, eerlijkheid en klanttevredenheid. Al onze bevlogen artsen zijn mensenmensen met jarenlange ervaring in de medische zorg.

Rebecca van de Brug

Bart

Gweldige behandeling door een gepassioneerde vakvrouw

Sonja

Great experience and happy with the results

van Rijn

SterSterSterSterLege ster

Joke

Goede behandeling "op maat"

Rudi Thimpont

Persoonlijk, deskundig, laagdrempelig,

Roger van Loon

Uitstekend

Annemieke

Persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Advies op maat.

Claire

Lisa