Ingrid Splinter
Goede ervaring
Super vriendelijk , zeer professioneel , kwaliteit en een vertrouwd gevoel
Puur genieten
buitengewoon goed
I went in for an intake for an upper eyelid correction. I left fully trusting Felix and feeling well informed of what the procedure entails.
Ik ben goed ontvangen en kreeg een goede uitleg over de behandeling die ik ga krijgen. Alles in een fijne ontspannen sfeer
zeer goede en fijne mensen en een goede uitleg gehad over de ooglid correctie
Een goede ervaring
Behoorlijk lang getwijfeld om de ooglidcorrectie te laten doen maar mede door het aangename voorgesprek al gauw het gevoel dat dit de beste plek is om te laten doen. Zeker geen spijt!! Voor en tijdens en na de behandeling een warm bad van de juiste aandacht en professionaliteit.
Kundig en vriendelijk
Een fijne kliniek waar je je vanaf het moment dat je binnenloopt op je gemak voelt. Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Na de behandeling bereikbaar voor vragen (app nummer van de arts krijg je na de behandeling mee). Hier heb ik gebruik van gemaakt en kreeg binnen zeer korte tijd antwoord op mijn vraag terug.
Heel goed
Mijn ervaring is goed,vriendelijke mensen
OranjeKlinieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OranjeKlinieken heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring