Uitstekende taxi service vriendelijk opgehaald door Pers en stipt op tijd!!! Dinsadag 2 oktober.
Uitstekend op tijd en vriendelijk geholpen.
Reactie Oranje Taxi Service:
Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.
Uitstekend op tijd en vriendelijk geholpen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.
Sterk team, Mooie Auto's
Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.
Beste taxi bedrijf Oranje!!!!. Geweldige rit gehad op vrijdag avond met taxi chauffeur Pers. Zeer uitstekende service en stipt op tijd !!!!
Snel en heel betrouwbaar en op tijd.
Altijd keurig op tijd.
Vriendelijke nette chauffeurs.
Snel en betrouwbaar
Oranje taxi is een prachtig bedrijf die klanten binnen de airport een goed service geeft om klanten veillig te vervoeren. Oranje Taxi is een heel vriendelijk bedrijf en begrijpelijk app hebben ze....
Company response :
Apologies for having experienced this, I would like to get some more information about the ride? So that we can come to a solution.