Reviews

8.9 / 10
173 beoordelingen
Schrijf beoordeling

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

173 Reviews

Anoniem

1/10

Taxi didn't show up, had to take another taxi from different company.

Reactie Oranje Taxi Service:

Reactie bedrijf 26/01/2018
You have not sent the requested information until now. We ask you to do this by email within 24 hours. ATTENTION if your review contains incorrect information, there...
Reactie bedrijf 26/01/2018
You have not sent the requested information until now. We ask you to do this by email within 24 hours. ATTENTION if your review contains incorrect information, there are consequences to this. If you do not listen and do not delete your review on the website, we will take appropriate measures. We will call in a debt collection agency to recover the damage suffered. The fine for the incorrect negative review amounts to 1000 euros per day and can amount to 25,000 euros.
Reactie bedrijf 22/01/2018
Apologies for having experienced this, I would like to get some more information about the ride? So that we can come to a solution.


Anoniem

2/10

No taxi show up

Reactie Oranje Taxi Service:

Reactie bedrijf 26/01/2018
You have not sent the requested information until now. We ask you to do this by email within 24 hours. ATTENTION if your review contains incorrect information, there...
Reactie bedrijf 26/01/2018
You have not sent the requested information until now. We ask you to do this by email within 24 hours. ATTENTION if your review contains incorrect information, there are consequences to this. If you do not listen and do not delete your review on the website, we will take appropriate measures. We will call in a debt collection agency to recover the damage suffered. The fine for the incorrect negative review amounts to 1000 euros per day and can amount to 25,000 euros.
Reactie bedrijf 22/01/2018
Apologies for having experienced this, I would like to get some more information about the ride? So that we can come to a solution.


Carolina

10/10

Ik ben blij met deze taxi omdat ze een klant goed behandelen en het belangrijkste is dat ze op tijd aanwezig zijn

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


Anoniem

1/10

Oplichters! Chauffeur heeft 20 minuten langer op ons gewacht omdat we een aangifte moesten doen i.v.m. vermissing van onze koffer. Wij hebben de chauffeur tijdig ingelicht. Toen we buiten waren en... Oplichters! Chauffeur heeft 20 minuten langer op ons gewacht omdat we een aangifte moesten doen i.v.m. vermissing van onze koffer. Wij hebben de chauffeur tijdig ingelicht. Toen we buiten waren en instapten, zei de chauffeur tegen ons dat hij 20 euro extra in rekening gaat brengen omdat hij 2 uurtjes op ons heeft gewacht.
1) Hij heeft helemaal niet 2 uurtjes op ons gewacht. Hij heeft 20 minuten langer op ons gewacht.
2) Nergens in de voorwaarden van het bedrijf staat vermeld dat zij extra kosten in rekening brengen.

Uiteindelijk hebben wij besloten om niet verder te gaan met deze chauffeur aangezien er duidelijk sprake is van oplichterij!.

Sterke punten

-

Reactie Oranje Taxi Service:

Reactie bedrijf 26/01/2018
U heeft de gevraagde informatie tot heden niet verzonden. Wij verzoeken u binnen 24 uur als nog dit per email te doen. LET OP indien uw review onjuiste informatie...
Reactie bedrijf 26/01/2018
U heeft de gevraagde informatie tot heden niet verzonden. Wij verzoeken u binnen 24 uur als nog dit per email te doen. LET OP indien uw review onjuiste informatie bevat, zijn hier consequenties aan verbonden. Bij geen gehoor en het niet verwijderen van uw review op de website, zullen wij gepaste maatregelen nemen. Wij zullen een incassobureau inschakelen om de geleden schade te verhalen. De boete voor het onjuiste negatieve review bedraagt 1000 euro per dag en kan oplopen tot 25.000 euro.
Reactie bedrijf 24/01/2018
Excuses dat u dit hebt moeten ervaren, Graag zou ik wat meer info willen krijgen over de rit ? Zodat wij tot een oplossing kunnen komen.


Sima

10/10

Geweldig taxi

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


Oscar

10/10

Zeer uitstekend zeer comfortabel met deze taxi

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


Oscar

10/10

Zeer uitstekend zeer comfortabel met deze taxi

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


van der Laken

10/10

Wij zijn nog altijd erg te vreden med Oranje Taxi. Prettig personeel en altijd op tijd. Wij zijn vaste klanten en voor een goede service ook vanuit het buitenland, men hoeft alleen een E:mail te... Wij zijn nog altijd erg te vreden med Oranje Taxi. Prettig personeel en altijd op tijd. Wij zijn vaste klanten en voor een goede service ook vanuit het buitenland, men hoeft alleen een E:mail te sturen en ze staan klaar bij aankomst.

Sterke punten

Stiptheid.

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


Remon

10/10

Goede service , voor een nette prijs van en naar Schiphol. Aardige en correcte chauffeurs. mooie nette auto,s. Volgende keer weer voor mij Oranje taxi.

Sterke punten

Goede eerlijke prijs

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.


M Van der Sande

9/10

Aantal malen met dit taxibedrijf naar Schiphol. Perfecte chauffeurs en auto's. Tip. Vergeet niet uw telefoon weer aan te zetten op Schiphol. U wordt teruggebeld.

Reactie Oranje Taxi Service:

Bedankt voor uw positieve reactie en we vinden het fijn dat u uw mening heb gedeeld met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.