7.2 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox71% beveelt Opwaarderen.nl aan!

Gore

Gemakkelijker te verkrijgen, noodzakelijke dienstverlening

Spontane afhandeling

Huygh

Ik wil een nieuwe kaart

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste Huygh, Heb je onze mail van 24 Oktober ontvangen? Daar staat de code in. Mocht je nog verdere vragen hebben, reageer dan ajb op deze email. Met vriendelijke groet, Anne

H. K. Svensson

Bij toeval terecht gekomen

Het was goed geregeld

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Daniel

Linda

Zegtvtelkens vul alsjeblieft u pincode in terwijl ik niks verkeerds doe

Dit vind ik slechte service

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste Linda, We hebben je bericht ontvangen dat het opwaarderen niet lukt met de code die je van ons ontvangen hebt. Al onze codes zijn echter ongebruikt en direct door de leverancier aan ons verstrekt. Wij adviseren je om contact op te nemen met de klantenservice van je provider of om via je account de klantenservice van het desbetreffende platform te contacteren. Hartelijke groeten, Daniel

Dorota

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Nie wiem czy warto

Uw ervaring
Nie moge doładowc konta,kupiłam doładowanie za 20 euro i drugie za 10 euro,pokazuje,ze ten kod jest nie obsługiwany

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste Dorota, Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met een opwaardeercode die u bij ons heeft gekocht. Dit is technisch gezien niet mogelijk, aangezien opwaardeercodes en instructies altijd afkomstig zijn van de betreffende provider. Neem contact op met de klantenservice van uw provider voor een gedetailleerde beoordeling. Een medewerker van de klantenservice kan uw opwaardeercode controleren en indien nodig voor u activeren. Met vriendelijke groet, Daniel

Jeffrey

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gemak

Zeer en zeer slecht

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste klant, U heeft bij uw bestelling een opwaardeercode als product geselecteerd. Deze code is tegelijk met uw betaling naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden. Met vriendelijke groet, Daniel

Erlend

Niet specifiek

Correcte afhandeling

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Daniel

Laura

Beltegoed

Uw ervaring
Actiecode was verlopen. Na contact toch goed opgelost.

M

Heb het nodig om te bellen

Uw ervaring
Slechte klantenservice. Bestel hier al jaren maar nu hebben ze het zo veranderd dat de pictogrammen met esim en zonder esim er niet duidelijk op staan. De woorden esim staan er super klein in en wijken niet af van de normale pictogrammen. Heb het aangegeven maar ze kunnen niets voor mij doen want ze hebben mijn centjes al. Nooit meer hier bestellen.

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste M , vervelend dat je het verkeerde product gekocht hebt, wij begrijpen je teleurstelling. Op de button staat naar onze mening duidelijk aangegeven: Bundel + Esim + inclusief nieuw telefoonnummer. Digitale produkten kunnen inderdaad niet geretourneerd worden, maar je kan wel zelf de Esim inclusief bundel aan iemand anders doorverkopen die wel een toestel met Esim mogelijkheid heeft. Met vriendelijke groet, Anne

Georg

Opwaarderen.nl kwam als eerste op het scherm

Uw ervaring
Eerst probleem met " geen code ontvangen", maar naar klacht alsnog toegestuurd gekregen

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs. Met vriendelijke groet, Daniel

Koen van Uden

Makkelijk

Makkelijk en snel

Antwoord Opwaarderen.nl

fantastisch! Dank voor uw mooie beoordeling, Snel en makkelijk, dat is precies de bedoeling van onze dienst. Namens Opwaarderen.nl wens ik u een hele mooie dag. Maarten, Opwaarderen.nl

M.C.

Pas op FRAUDE!

Uw ervaring
Let op dit bedrijf laat zich lenen voor grootschalige fraude met Brita vouchers. Doen niks om het tegen te houden. Kunnen legio dingen doen om het te voorkomen maar het verdienmodel is waarschijnlijk te goed.

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste Maarten, Zoals je ons schreef, heeft je vrouw een phishing sms ontvangen en is daar helaas op ingegaan. Op de site van de Fraudehelpdesk staan tips hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Wij hopen, dat jullie inmiddels aangifte hebben gedaan bij de politie. De politie kan bij ons de bestelgegevens opvragen. Met vriendelijke groet, Lisa van Opwaarderen.nl

De Frel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb geen opwaardeer tegoed gekocht voor zover ik weet ; kunt u eea toelichten s.v.p.?

Verbazing

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste meneer de Vrij, heel vervelend dat u dit overkomt. Kunt u ons een kopie van uw bankafschrift sturen waar de betaling op staat. Graag naar support@opwaarderen.nl Dan kijk ik de betaling heel graag voor u na om te zien wat er gebeurd is. Dank alvast, Maarten, Opwaarderen.nl

Ionut radu

Ca e bine

Da

Antwoord Opwaarderen.nl

Thank you so much for your fantastic review. have a wonderful day. Maarten, Opwaarderen.nl

S

Oplichters

Je krijgt niet wat je besteld

Antwoord Opwaarderen.nl

Beste klant, Dank voor uw reactie. Ik heb de correspondentie tussen u en ons bedrijf nog eens doorgenomen. Helaas heeft u een verkeerd product besteld. Omdat het digitale producten betreft, kunnen deze niet worden omgeruild. Spijtig, maar u kunt het product doorgeven/verkopen aan iemand die er wel iets mee kan. Op onze platformen kopen honderden klanten naar volle tevredenheid hun producten, dus oplichters zijn wij zeker niet. Met vriendelijke groet, Maarten van Basten, Opwaarderen.nl

Geantwoord op

Opwaarderen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Opwaarderen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2012

Opwaarderen.nl

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Scheepmakerspassage 183

Beste klant, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Daniel

Laura

Beltegoed

Uw ervaring
Actiecode was verlopen. Na contact toch goed opgelost.

M

Heb het nodig om te bellen