Mirella Heldoorn
- Product of service:
- Smile opzetborstels
Goede snelle service
Goed, product snel geleverd en goede kwaliteit.
Verkeerde levering , maar vlekkeloos afgehandeld
goede contact per e-mail MAAR ik had het probleem uitgelegd en jullie hadden voorgesteld om de tandenborstel op te sturen tegen terugbetaling en mij een nieuwe te geven. De totale som is uiteindelijk terug betaald. Ik ben dan een nieuwe tandenborstel gaan kopen en deze vertoonde ook de kleine onderbrekingen ? ? ? Ik heb dan gezien in de handleiding dat de tandenborstel uitgerust is met een timer van 2 minuten en om de 30 seconden is er een onderbreking om van gebied te veranderen ! ! ! ! Mijn terug gestuurde tandenborstel had dus geen probleem ! ! ! Mvg
Snelle en goede service. Vriendelijk contact. Ik ben zeer tevreden.
klantvriendelijk
Goed bedrijf
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
Supersnel geleverd !! Niet praten maar poetsen......
Goed en correct
Ich bin sehr zufrieden...sehr schnelle Antworten, direkt alles in die Wege geleitet, unkompliziert...einfach super...
Goede en prettige service. Klantenservice reageert snel en adequaat en de waterflosser die ik er heb gekocht is naar tevredenheid!
I still haven't received my order.
J’ai d’abord reçu un produit défectueux, aussitôt remplacé. La polisseuse a éliminé 95 % des taches de café — et je suis un grand consommateur ! Avec une pâte à polir de dentisterie, je suis certain que le résultat sera encore meilleur. Merci, Isabella Wijsman, pour votre assistance rapide et efficace.
OptiSmile verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OptiSmile heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede snelle service
Goed, product snel geleverd en goede kwaliteit.
Verkeerde levering , maar vlekkeloos afgehandeld
Snelle en goede service. Vriendelijk contact. Ik ben zeer tevreden.
klantvriendelijk
Goed bedrijf
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
Supersnel geleverd !! Niet praten maar poetsen......
Goed en correct
I still haven't received my order.
OptiSmile heeft de volgende resultaten bereikt: