Uitstekende ervaring
Prima communicatie en uitleg
Goede en snelle service.
De toegangscode van het pand was mij niet meteen duidelijk. Ik ga deze instructies graag vooraf via de mail ontvangen.
Altijd alles stipt in orde.
Goede schone locatie. Goede prijs/kwaliteit.
Betere controle op het terugplaatsen van transportkarren door gebruikers.
Prima service. Omwisselen naar een andere box is supermakkelijk en ook het opzeggen van de box loopt vlotjes.
Meedenken bij keuzes en snel afhandelen van zaken.
Klein puntje; sommige karren zijn wat gammel.
Goed kontakt en alles wordt snel geregeld
Mee denken en oplossing zoeken
Zou niet weten
Geweldig. Meerdere jaren spullen opgeslagen. Prettig en professioneel bedrijf. Behulpzame werknemers. Directe assistentie bij het vergeten van mijn code.
Prettige plek, goed opgeslagen tegen alle weersomatandigheden. Prettig en zeer behulpzame medewerkers.
Prima zo!
Snelle service en goede opslagruimte. 6 jaar gehuurd zonder problemen. 24 uurs toegang en korte opzegtermijn
Snel te regelen en na opzegging ook snel het restant bedrag weer terug gekregen.
Hele aardige mevrouw aan de telefoon. Supersnel geregeld. Schappelijke voorwaarden.
Goede en snelle service, daarnaast een schone ruimte met de nodige faciliteiten om het opbergen en weer leerhalen te vergemakkelijken. Prettig contact zowel telefonisch als via de mail.
Prijs kwaliteit is prima. Goede en makkelijk te bereiken locatie. Uitstekende service.
Geen.