Jeroen
- Geen
- Product of service:
- Ophangsteem
Keurig netjes en snel geleverd en een goed product.
Levering na advies mooi op tijd. Helaas verkeerde kabeltjes - kan gebeuren. Na dat met ze besproken te hebben besloten dat de geleverde kabels ook afdoende waren voor de situatie werd het verschil netjes teruggestort.
Uitstekende ervaring
Perfecte hulp
Excellent!
Aankoop Artiteq rails. Duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Enkel de transporteur is beduidend minder stipt.
Goede follow-up
goed
gewoon goed
Prima bedrijf , mooi materiaal en goeie service.
Prima, alles naar wens
Top geregeld
Prima systeem om je foto op te hangen
Snelle levering en betrouwbaar product
Volledig assortiment, goede service
Ophangsystemen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ophangsystemen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Excellent!
Goede follow-up
goed
gewoon goed
Prima bedrijf , mooi materiaal en goeie service.
Prima, alles naar wens
Top geregeld