J. Janssen
Snel werkende goed toegankelijke site, ook snelle antwoorden op via de mail gestelde vragen. Dat vond ik zeer prettig.
- Geef uw ervaring een passende titel
- Goede dekking, redelijke premie.
Goed alleen jammer dat de acceptatie langer duurde dan ik op basis van mijn ervaring met oom verwacht had
Goede en duidelijke informatie over de verzekeringen en direct duidelijkheid over de prijs.
Van declaratie tot afwikkeling eenvoudig, snel met een prima informatie voorziening
werden snel en correct geholpen
Snel gevonden wat ik nodig had. Nette prijzen en heel snel geregeld.
Ons geholpen toen hulp nodig was
Een verzekering voor precies mijn situatie. Duidelijke uitleg en makkelijke website.
Traag
Gelukkig nog geen ervaring met een claim, dus ik kan hier niet op reageren
Meer duidelijkheid over de betaling
Very glad and a nice experience
Uitstekend
Er werd pro actief meegedacht over het afsluiten van de verzekering
OOM Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OOM Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
werden snel en correct geholpen
Snel gevonden wat ik nodig had. Nette prijzen en heel snel geregeld.
Ons geholpen toen hulp nodig was
Traag