P. de Jong
Snel gevonden wat ik zocht en de aanvraag van de verzekering verliep zeer soepel. Dit werkt ontzorgend moet ik zeggen.
- Geef uw ervaring een passende titel
- Zeer toegankelijke website van OOM- verzekeringen
Het invullen van het formulier was makkelijk en overzichtelijk.
Zeer snel en spoel
Mooie ervaring
In totaal heb ik ca 15 jaar een ziektekostenverzekering bij oom met bij elkaar ca 4 of 5 keren een declaratie ingediend. Nooit een probleem gehad.
Ik heb deze verzekering afgesloten voor mijn dochter. Na eerst bij een andere verzekeraar op een drievoudige premie uitgekomen te zijn, heb ik deze gevonden met dezelfde dekking
Snelle en goeie service!
positief
Easy access
Vlotte en correcte afhandeling van ingediende declaraties.
Simpel
snel en duidelijk
Makkelijk aan te vragen. Duidelijke vragen
OOM Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OOM Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Het invullen van het formulier was makkelijk en overzichtelijk.
Zeer snel en spoel
Mooie ervaring
Snelle en goeie service!
positief
Easy access
Vlotte en correcte afhandeling van ingediende declaraties.
Simpel
snel en duidelijk