8.6 /10

checkbox96% beveelt Onze Joost aan!

Chris

Onze Joost is naar mijn mening de beste opleider van Nederland. Zij geeft de cursus en bijeenkomst B.V. (een dag Cursus bewijslast ) Zeer gedegen / vol passie / en Kennis. de Kennis over, voor groter groepen.

EPA Adviseur bijscholing / Tool box / bewijslast bijeenkomst

Herman

Sinds 2017 goede ervaring met Onze Joost

Basis

Riny

Fijn en vakkundig bedrijf. Goede opleidingen.

Opfriscursus

Pieter

Bijscholing EP-W(D) incompany bij INNAX verzorgd door Michiel Beck Prettig, goed gestructureerd en leerzaam

EP-W (D) bijscholing

Sofyan

Ontzettend leuk bedrijf met zeer veel kennis!

epa w

Gerard

In april de online bijscholingscursus gevolgt bij Samantha. Geen reistijden en goede focus op leerdoelen en voldoende interactie met Samantha. Volgend jaar voor herhaling vatbaar.

Bijscholing EPA-W

Paul

Fijne bijscholing gehad bij Leo. Sterk in uitleggen en fijn om ook vanaf hem te horen hoe hij als auditor met zaken omgaat! Enige wat iets anders zou mogen, is dat ik het jammer vond dat U- en W-bouw gecombineerd was. Interessant om over U-bouw te horen, maar had toch liever de hele dag over W-bouw gesproken.

EP-W B Bijscholing

Hein

Pas geleden weer de jaarlijkse opfrisser EP W/Detail gevolgd. Altijd goed om weer even de puntjes op de i te zetten. Duidelijke uitleg van Michiel, die elk vraagstuk tot op de bodem uitdiept en daar goed de tijd voor neemt.

EP W/D Opfrisser

Ronan

Bijscholing gehad van Leo Peters. Enorm fijne manier van uitleg en toelichting over de bijscholing. Zeker een aanrader!

Ep-w basis

Jos.

In de afgelopen 8 dagen Meet-up 1 en Meet-up 2 gevolgd. Gegeven door een zeer ervaren docent, Erwin, die niet alleen alle vragen kon beantwoorden, maar ook uit ontelbare praktijkvoorbeelden kon putten. Erg leerzaam, bovenal nuttig en dit alle in een uitstekende sfeer. Een aanrader!

EP-W/B

Niek

Erg fijne Bijscholing gehad, welke verzorgd werd door Leo Peters. Meedenkend, enorm veel kennis en een prettige manier van communiceren en uitleggen.

Bijscholing W/b + U/b

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je mooie review Niek!

Sjef

Uitstekend. Ter zake kundig en gezellig

Opfrisser EPA W/B

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je fijne review Sjef!

Jeroen

BENG opfriscursus

Beng opfriscursus

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je goede score Jeroen!

Mark van den Brink

SterSterSterLege sterLege ster

De uitleg was erg duidelijk en makkelijk te volgen door middel van de tekeningen die erbij werden gemaakt.

energieprestatie adviseur / bouwkunde

Gerard

Mooie aanvulling met de video met toelichting op de KEGO faqs. Net zoals tijdens de cursus EPA-W/D weer een duidelijk verhaal!

EPA-W/D

Antwoord Onze Joost

Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over Onze Joost Gerard, dank je wel!

Geantwoord op

Onze Joost verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Onze Joost heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2020

Onze Joost

Onze Joost is een opleidings- en detacheringsbureau. Onze Joost vindt dat leren anders moet, passend bij de huidige vraag en praktijkgericht.

Johan van Hasseltweg 22B

1022 WV Amsterdam

Chris

EPA Adviseur bijscholing / Tool box / bewijslast bijeenkomst

Herman

Sinds 2017 goede ervaring met Onze Joost

Basis

Riny

Fijn en vakkundig bedrijf. Goede opleidingen.

Opfriscursus

Pieter

EP-W (D) bijscholing

Sofyan

Ontzettend leuk bedrijf met zeer veel kennis!

epa w

EP-W/B

Niek

Bijscholing W/b + U/b

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je mooie review Niek!

Sjef

Uitstekend. Ter zake kundig en gezellig

Opfrisser EPA W/B

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je fijne review Sjef!

Jeroen

BENG opfriscursus

Beng opfriscursus

Antwoord Onze Joost

Dank je wel voor je goede score Jeroen!

Mark van den Brink

SterSterSterLege sterLege ster