Steffi Verlooy

Geweldig, van onschatbare waarde. Ik heb dankzij Nienke een VSO regeling gekregen die in mijn voordeel was ipv andersom.

Aard Bosman

Uitstekend en Nienke Egbers een topper

Giovanni Hordijk

Feedback betreft mevrouw Shouwink:

Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren en alle afspraken zijn wat mij betreft snel en naar volledige tevredenheid nagekomen.
Via deze weg...
Feedback betreft mevrouw Shouwink:

Via deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor de bemiddeling, dit heeft een hele vervelende situatie voor mij een stuk dragelijker
gemaakt en mij volledig ontzorgd.

Marc P.

Snel, goed en kundig geholpen door Dian. Erg tevreden met het eindresultaat. Nogmaals dank voor alle hulp.

Paul Cambeen

In een lastige tijd waarin mijn werkgever tegen de laagst mogelijke kosten afscheid wil nemen heeft Nienke Egbers mij met haar deskundigheid en persoonlijke aandacht enorm geholpen.

Ayse Kilinc

Heel vlot en duidelijk geholpen.

Patricia Faber

Zeer goed

Kelly Veenis

Zeer prettig en professioneel. Stellen je als leek ook gerust en jou wensen staan voorop!

Dave

Zeer snel en goed geholpen door mevrouw mr. Schouwink. Zeer tevreden over de onderhandelingen en het eindresultaat! Nogmaals bedankt voor alle hulp!