Helen

Het contact met Sander Groen was zeer prettig en vriendelijk. Al zijn reacties waren snel en accuraat. Zijn adviesbrief vond ik zeer uitgebreid en gericht.

Kortom: heel fijn geholpen!

Mariska

Het contact met Sander is vanaf het eerste moment vlot verlopen. Hij reageerde zeer snel op mijn mails en was proactief in de contactname met mijn (voormalig) werkgever. Hij heeft meerdere punten... Het contact met Sander is vanaf het eerste moment vlot verlopen. Hij reageerde zeer snel op mijn mails en was proactief in de contactname met mijn (voormalig) werkgever. Hij heeft meerdere punten geadviseerd toe te voegen aan de vaststellingsovereenkomst, welke hij in begrijpelijke taal toegelicht heeft. Dank!

Daan van Rossum

Top! Dian Schouwink was oprecht een topper, heel dankbaar voor haar hulp. Kan ik iedereen aanraden in een dergelijk traject.

Laura Wattel-de Vries

Al met al ben ik heel tevreden over Ontslagjuristen en Sander Groen in het bijzonder in de afwikkeling van mijn VSO ivm langdurige ziekte. Er werd snel gecommuniceerd waardoor de dingen niet lang... Al met al ben ik heel tevreden over Ontslagjuristen en Sander Groen in het bijzonder in de afwikkeling van mijn VSO ivm langdurige ziekte. Er werd snel gecommuniceerd waardoor de dingen niet lang onduidelijk bleven. Ook heel fijn dat hij me in zijn laatste mail nog op Stichting PAWW wees, want ik was me er niet bewust van dat ik daar inderdaad premie aan heb afgedragen en ik dus mogelijk in de toekomst een aanvullende uitkering aan kan vragen.

Danijel Kustura

Uitstekend juridisch advies van Laura Hickford, vlot en soepel met uiteindelijk het gewenste positieve resultaat!

Steffi Verlooy

Geweldig, van onschatbare waarde. Ik heb dankzij Nienke een VSO regeling gekregen die in mijn voordeel was ipv andersom.

Aard Bosman

Uitstekend en Nienke Egbers een topper

Giovanni Hordijk

Feedback betreft mevrouw Shouwink:

Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren en alle afspraken zijn wat mij betreft snel en naar volledige tevredenheid nagekomen.
Via deze weg...
Feedback betreft mevrouw Shouwink:

Via deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor de bemiddeling, dit heeft een hele vervelende situatie voor mij een stuk dragelijker
gemaakt en mij volledig ontzorgd.

Marc P.

Snel, goed en kundig geholpen door Dian. Erg tevreden met het eindresultaat. Nogmaals dank voor alle hulp.

Paul Cambeen

In een lastige tijd waarin mijn werkgever tegen de laagst mogelijke kosten afscheid wil nemen heeft Nienke Egbers mij met haar deskundigheid en persoonlijke aandacht enorm geholpen.