9.5 /10

checkbox99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

Jacqueline

Snel reactie op berichten.

M.

Heel prettig en snel geholpen. Heeft mij een hoop rust gegeven in een toch stressvolle situatie.

Michel Bikhan

Top ervaring gehad! Sander Groen heeft mij perfect geholpen! Communicatie was snel, transparant en als ik vragen had werden ze gelijk vakkundig beantwoord.

Joëlle

Contact gaat heel snel en super fijn en goed geholpen door Kelsey !

Vso onderhandeling

Damian Biel

Ik ben erg tevreden over Ontslagjuristen Nederland. Het VSO-proces werd duidelijk uitgelegd en verliep goed. Kelsey, die mijn zaak behandelde, was zeer behulpzaam en professioneel

D.N. Dauphin- de Vreede

Ik heb een hele goede ervaring. Zelf ben ik mega goed geholpen door Kelsey Middelkoop. Ze reageerde snel, leverde snel en alles verliep heel soepel. Als ik haar niet had was ik er niet zo sterk uitgekomen als nu.

S.joris

telefonische bereikbaarheid van de jurist kan beter. verder goed geholpen

Coby de pree

Super fijn ze zijn er echt voor je

Leo van Dijk

Fijn, accuraat en snelle acties van de juristen. Sam heeft het erg goed gedaan.

M van Heeringen

Snelle goeie service

SvK

Prettige en snelle dienstverlening. Een aanrader. Het mooie is dat je als wernemer geen kosten hebt, dus in alle opzichten volledig ontzorgt wordt.

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

Jacqueline

Snel reactie op berichten.

M.

Michel Bikhan

Joëlle

Contact gaat heel snel en super fijn en goed geholpen door Kelsey !

Vso onderhandeling

telefonische bereikbaarheid van de jurist kan beter. verder goed geholpen

Coby de pree

Super fijn ze zijn er echt voor je

Leo van Dijk

Fijn, accuraat en snelle acties van de juristen. Sam heeft het erg goed gedaan.

M van Heeringen

Snelle goeie service