N. K.
Perfect precision, recommended
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Prettig
Ik ben heel goed geholpen door Dian. Ze is direct, komt afspraken na en doet alles in overleg. Erg fijne ervaring gehad en blij met het resultaat!
Dian, heel erg bedankt voor alle goede zorg en hulp de afgelopen tijd! Ik heb jouw service als fantastisch ervaren, en waardeer het enorm hoe je alles hebt geregeld en mij zo goed hebt begeleid. Je bent heel erg professioneel. Communicatie is goed en duidelijk en je reageert heel snel op mijn emails en belletjes.
Kundig advies en aardige benadering
Zeer goed, de jurist van OJNL heeft haar uiterste best gedaan om mijn belangen behartigd te krijgen.
Zeer snel en kundig advies en correcte afwikkeling van mijn dossier.
Ik ben bijzonder goed geholpen door Sander Groen. Vooral de snelheid waarmee de zaak afgehandeld werd was verrassend snel! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
heel goed
Goede juristen staan je goed bij met ontslagprocedure.
Hele goede ervaring, veel dank! Dankzij jullie zijn de voorwaarden veel beter en is alles ww-proef gemaakt. Communicatie ook fijn.
Zeer positief
Ik heb een top ervaring gehad met dit bedrijf. Nadat ik contact met ze had opgenomen kreeg ik dezelfde dag nog een bericht terug en hebben ze alles heel snel en kundig afgehandeld. Dit heeft me geholpen om met een gerust gevoel mijn huidige werkgever te verlaten en vooruit te kijken naar de toekomst.
Uitstekend
Goeie ervaring, zorgt ervoor dat VSO goed wordt gemaakt
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig
Kundig advies en aardige benadering
Zeer snel en kundig advies en correcte afwikkeling van mijn dossier.
heel goed
Goede juristen staan je goed bij met ontslagprocedure.
Zeer positief
Uitstekend