9.5 /10

checkbox99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

N. K.

Perfect precision, recommended

Jesse Meeusen

Prettig

Nikki

Ik ben heel goed geholpen door Dian. Ze is direct, komt afspraken na en doet alles in overleg. Erg fijne ervaring gehad en blij met het resultaat!

Tisaar el Kouch

Dian, heel erg bedankt voor alle goede zorg en hulp de afgelopen tijd! Ik heb jouw service als fantastisch ervaren, en waardeer het enorm hoe je alles hebt geregeld en mij zo goed hebt begeleid. Je bent heel erg professioneel. Communicatie is goed en duidelijk en je reageert heel snel op mijn emails en belletjes.

Rian Somers

Kundig advies en aardige benadering

Daniël

Zeer goed, de jurist van OJNL heeft haar uiterste best gedaan om mijn belangen behartigd te krijgen.

Liesbeth Riekwel

Zeer snel en kundig advies en correcte afwikkeling van mijn dossier.

Sietse Stienstra

Ik ben bijzonder goed geholpen door Sander Groen. Vooral de snelheid waarmee de zaak afgehandeld werd was verrassend snel! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Jolanda

heel goed

Anneke de Jong - Bergsma

Goede juristen staan je goed bij met ontslagprocedure.

Lise

Hele goede ervaring, veel dank! Dankzij jullie zijn de voorwaarden veel beter en is alles ww-proef gemaakt. Communicatie ook fijn.

Annet Faber

Zeer positief

Kwadjo Yiadom

Ik heb een top ervaring gehad met dit bedrijf. Nadat ik contact met ze had opgenomen kreeg ik dezelfde dag nog een bericht terug en hebben ze alles heel snel en kundig afgehandeld. Dit heeft me geholpen om met een gerust gevoel mijn huidige werkgever te verlaten en vooruit te kijken naar de toekomst.

Wilco

Uitstekend

Cindy Marchena

SterSterSterSterLege ster

Goeie ervaring, zorgt ervoor dat VSO goed wordt gemaakt

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

N. K.

Rian Somers

Kundig advies en aardige benadering

Daniël

Liesbeth Riekwel

Zeer snel en kundig advies en correcte afwikkeling van mijn dossier.

Sietse Stienstra

Jolanda

heel goed

Anneke de Jong - Bergsma

Goede juristen staan je goed bij met ontslagprocedure.

Lise

Annet Faber