Sabrina
Heel goed geholpen en geadviseerd door mevr. Carolien van Benthem Ik raad dit kantoor zeker aan bij ontslag onderhandelingen.
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
onzettend dankbaar
De ervaring met uw bedrijf is mij heel goed bevallen. Mevrouw Bruijnes heeft mij adequaat en professioneel geholpen met mijn VSO. Zij heeft goed onderhandeld met mijn werkgever en dit heeft tot een goed resultaat geleid. Er werd steeds goede informatie geleverd naar mij toe dus daar heb ik goede hulp ontvangen.
Na het verzoek ter controle betreffende ontslag voorstel, werd ik binnen een uur al contact opgenomen. verder wordt er goed gecommuniceerd en professioneel gehandeld. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. ik wil LIsa ter Veldhuis dan ook bedanken voor de inzet en de zeer goede begeleiding.
Celine sup heeft zeer snel en goed gehandeld.
Professioneel en snel
Kreeg een snelle, professionele reactie vanaf begin tot einde. Denken mee en je voelt je gesteund. Erg prettig en zeker aan te raden!
Het was een fijne samenwerking. wel een beetje stressvol dat soms net een document binnenkwam en er niet meteen naar gekeken kon worden ivm vrije dagen, maar dat kan ook niet anders. verder dan dat een positieve ervaring.
Goede, heldere dienstverlening. Geen verrassingen, snelle communicatie
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp die ze mij hebben gegeven.
Snel en fijn in het contact
vakkundig en snelle reacties tijdens het gehele proces, super!
Ontzettend fijn geholpen door Jorien. Professioneel en flexibel. Ook toen ik door mijn reis moeilijker te bereiken was.
Ik had niet eerder met ontslag te maken gehad, maar Nathalie gaf mij van het begin af aan het vertrouwen dat mijn belangen goed behartigd zouden worden. Ze hield de deadlines continu goed in de gaten en stuurde bijtijds reminders aan mijn werkgever. Met behulp van haar adviezen kon ik de juiste beslissingen nemen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
onzettend dankbaar
Celine sup heeft zeer snel en goed gehandeld.
Professioneel en snel
Goede, heldere dienstverlening. Geen verrassingen, snelle communicatie
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp die ze mij hebben gegeven.
Snel en fijn in het contact
vakkundig en snelle reacties tijdens het gehele proces, super!
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: