9.6 /10

checkbox100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

Gonnie Gorter

SterSterSterSterLege ster

I.v.m. een conflict met de werkgever waardoor de werkgever mijn salaris niet had uitbetaald, heb ik Ontslagjuristen Nederland moeten inschakelen.

J. De Jong

Hele fijne ervaring waarbij ik expliciet de snelle reacties wil benoemen.

Laura Guest

Ik ben erg dankbaar voor de fijne begeleiding die ik heb gehad bij het onderhandelen voor mijn vaststellingsovereenkomst. De communicatie was heel prettig en vlot en ik heb deze als zowel professioneel als vertrouwd ervaren.

Erik Büttner

Ze hebben geholpen met een VSO die was voorgesteld door de werkgever. Daarbij hebben ze mij fantastisch goed geholpen door er meer uit te halen dan wat de werkgever voorstelde en ook werd er goed nagedacht over voor mij belangrijke voorwaarden om op een goede manier het contract te ontbinden.

Vera Knaap

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het een helder uitleg van de werkwijze. Een prettige contact met de jurist en een snelle afhandeling.

Mehran Rahmati

Shurensly Lucia

Ervaring was heel goed. Werd heel goed geholpen en bij gestaan

Senna

Zeer positieve ervaring. Ben goed bijgestaan!

Ik werd goed geholpen door Laura Hickford. Snel en professioneel. Ik beveel Ontslagjuristen Nederland aan!

Daniel Ligtvoet

Heel fijn geholpen

Hugo Sabel

Top

anoniem

Vlot en duidelijke communicatie. Erg prettig.

Mike Wiggelinkhuizen

Goed, ik moet de definitieve afhandeling nog gaan ervaring maar ze zitten er bovenop en houden je goed op de hoogte!

Nina

Positive ervaring. Communicatie was duidelijk en professioneel.

Richard van de Burg

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik ben goed geholpen met de onderhandeling

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

Gonnie Gorter

J. De Jong

Hele fijne ervaring waarbij ik expliciet de snelle reacties wil benoemen.

Laura Guest

Erik Büttner

Vera Knaap

Mehran Rahmati

Shurensly Lucia

Ervaring was heel goed. Werd heel goed geholpen en bij gestaan

Senna

Zeer positieve ervaring. Ben goed bijgestaan!

Daniel Ligtvoet

Heel fijn geholpen

Hugo Sabel

Top

anoniem

Vlot en duidelijke communicatie. Erg prettig.

Mike Wiggelinkhuizen

Nina

Positive ervaring. Communicatie was duidelijk en professioneel.

Richard van de Burg

SterSterSterHalve sterLege ster