Anita Keetman
Hellemaal goed
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Perfect!!!
Goed geholpen, maar het had beter gekund. De jurist was erg lastig te bereiken via telefoon. Dit was voor mij veel beter geweest onder andere om meer tot nuance te kunnen komen, en te kunnen doorvragen.
De medewerkster van ontslagjuristen Nederland heeft mee op een zeer menselijke wijze geholpen nadat ik door mijn werkgever naar huis werd gestuurd. Van het aanschrijven, met de nodige zorgvuldigheid, tot aan een goede VSO.
Top uitstekend ervaring
Zeer tevreden, goede communicatie, duidelijk. Dank je wel Mevr. Nathalie Verhelst.
Zeer fijn
Erg tevreden over Ontslagjuristen Nederland. Mevr. Bruijnes is heel doortastend en voortvarend te werk gegaan met goede en snelle communicatie. Doordat alles uit handen genomen werd, scheelde dit een hoop stress. Ook over de uitkomst ben ik meer dan tevreden!
Ben heel goed geholpen door Dian Schouwink en zou anderen jullie zeker aan raden
Was prettig samenwerken met mevrouw mr.n.d verhelst
Dian heeft mij geholpen met mijn ontslagzaak. Ik kwam bij haar terecht via een collega. Ze reageerde heel snel en pakte mijn zaak op. Ze heeft mij goed vertegenwoordigd en het juridische gedoe uit handen genomen. Dat vond ik heel prettig. Ook al heeft het niet helemaal opgeleverd wat ik wilde binnen een reorganisatie en vrijwillig vertrek. Ik ben blij en tevreden dat ik van Dians kunde gebruik mocht maken. Ze heeft mij goed geadviseerd. Ik kreeg zelfs goede tips over waar ik aan moet denken na mijn ontslag. Dank daarvoor.
uitstekend
Fijne ervaring met de juristen. Ik ben goed geholpen, er werd duidelijk gecommuniceerd en snel gehandeld. Professionele en deskundige ondersteuning.
Ben heel goed geholpen
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect!!!