Jacqueline Niesen
Erg snelle reacties en acties. Prettig contact en goede hulp van Sander Groen.
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Erg snelle reacties en acties. Prettig contact en goede hulp van Sander Groen.
Uitstekende communicatie. Belangen van cliënt worden voorop gesteld.
Jorien Visser heeft mijn VSO beoordeeld en geperfectioneerd zodat deze geen problemen oplevert mocht ik onverhoopt een uitkering moeten aanvragen. Jorien was mijn rustpunt waarop ik kon vertrouwen in deze emotionele tijd.
Ik ben heel goed geholpen tijdens het proces. Alles werd goed naar mij terug gecommuniceerd, uitgelegd en besproken, om zo weer verder te kunnen.
Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen. Nienke Egbers luisterde goed naar mijn situatie en legde alles duidelijk en rustig uit. De communicatie verliep snel en professioneel, waardoor ik met vertrouwen het proces in ging. Ik ben erg tevreden over haar begeleiding en deskundigheid.
Sam Jonker is een topper
Ik ben mevrouw Bernadeth Koning zeer dankbaar voor haar dienstverlening. Ik heb heel deskundig en professioneel bijgestaan door deze jurist. Door haar inzet heeft mijn werkgever het tegenbod geaccepteerd en mag ik het bedrijf verlaten met betere voorwaarden. Ik ben Ontslagjuristen Nederland zeer erkentelijk voor hun service en zou hen zeker aanbevelen aan mijn vrienden.
Ik ben geholpen door Manon Kloosterman. Ik vond dat ik snel werd geholpen en het was snel geregeld. Ze deden al het werk voor je en dat was heel fijn!
Heel fijn en behulpzaam!
Zeer positief, zeer snel, duidelijke afspraken en informatie.
Goed contact.
Positief en meedenkend
Hanne Bruijnes van OntslagjuristenNederland heeft mij uitstekend begeleid tijdens een periode met complex juridisch overleg rondom mijn arbeidssituatie. Dankzij haar deskundigheid en uitgebreide ondersteuning zijn we tot een VSO gekomen waar ik ook tevreden mee kan zijn. Haar hulp heb ik erg gewaardeerd.
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg snelle reacties en acties. Prettig contact en goede hulp van Sander Groen.
Uitstekende communicatie. Belangen van cliënt worden voorop gesteld.
Sam Jonker is een topper
Heel fijn en behulpzaam!
Zeer positief, zeer snel, duidelijke afspraken en informatie.
Goed contact.
Positief en meedenkend