9.5 /10

checkbox99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

Jacqueline Niesen

Erg snelle reacties en acties. Prettig contact en goede hulp van Sander Groen.

Yusuf

Uitstekende communicatie. Belangen van cliënt worden voorop gesteld.

Christiane

Vera

SterSterSterSterLege ster

Jorien Visser heeft mijn VSO beoordeeld en geperfectioneerd zodat deze geen problemen oplevert mocht ik onverhoopt een uitkering moeten aanvragen. Jorien was mijn rustpunt waarop ik kon vertrouwen in deze emotionele tijd.

Miranda

Ik ben heel goed geholpen tijdens het proces. Alles werd goed naar mij terug gecommuniceerd, uitgelegd en besproken, om zo weer verder te kunnen.

Nourie Akouidar

Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen. Nienke Egbers luisterde goed naar mijn situatie en legde alles duidelijk en rustig uit. De communicatie verliep snel en professioneel, waardoor ik met vertrouwen het proces in ging. Ik ben erg tevreden over haar begeleiding en deskundigheid.

Krista van Dijk

Sam Jonker is een topper

Rossel Paulus

Ik ben mevrouw Bernadeth Koning zeer dankbaar voor haar dienstverlening. Ik heb heel deskundig en professioneel bijgestaan door deze jurist. Door haar inzet heeft mijn werkgever het tegenbod geaccepteerd en mag ik het bedrijf verlaten met betere voorwaarden. Ik ben Ontslagjuristen Nederland zeer erkentelijk voor hun service en zou hen zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

Chelsi Fijneman

Ik ben geholpen door Manon Kloosterman. Ik vond dat ik snel werd geholpen en het was snel geregeld. Ze deden al het werk voor je en dat was heel fijn!

Caressa

Heel fijn en behulpzaam!

Remco Monteiro

Zeer positief, zeer snel, duidelijke afspraken en informatie.

Ans Hargeerds

Goed contact.

Leonard vd Dool

Positief en meedenkend

Tobias

Hanne Bruijnes van OntslagjuristenNederland heeft mij uitstekend begeleid tijdens een periode met complex juridisch overleg rondom mijn arbeidssituatie. Dankzij haar deskundigheid en uitgebreide ondersteuning zijn we tot een VSO gekomen waar ik ook tevreden mee kan zijn. Haar hulp heb ik erg gewaardeerd.

Rinaldo Swinkels

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

Jacqueline Niesen

Erg snelle reacties en acties. Prettig contact en goede hulp van Sander Groen.

Yusuf

Uitstekende communicatie. Belangen van cliënt worden voorop gesteld.

Christiane

Chelsi Fijneman

Caressa

Heel fijn en behulpzaam!

Remco Monteiro

Zeer positief, zeer snel, duidelijke afspraken en informatie.

Ans Hargeerds

Goed contact.