Lidy ter Haar
Helder, duidelijk, vriendelijk
100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Helder, duidelijk, vriendelijk
Best tevreden! Gezien de situatie wat er allemaal op je af komt, had ik graag iets meer contact en uitleg gehad. Was vrij minimaal. Niet echt uitleg gehad waar op gelet moest worden etc. Communicatie kon iets beter. Had ineens, zonder vooraankondiging een nieuwe casemanager.
Snelle en vriendelijke service. Groot voordeel is dat er snel telefonisch contact mogelijk was.
Zeer prettig en geven goede hulp
Ontslagjuristen Nederland hebben mij uitsteken geholpen met het checken van de opgestelde VSO en de onderhandelingen. Er werd altijd tijdig en adequaat gereageerd.
Doortastend, reageren snel.
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat van mijn vso, mevrouw Sup heeft mij heel goed geholpen. Nogmaals bedankt!!
Heel fijn geholpen door Yuwei! Het was even wennen om op juridische wijze en toon te communiceren met de werkgever. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik de onderhandeling uit handen heb gegeven. Het heeft me zeker veel opgeleverd.
Fijn contact.
Zeer positief ben super geholpen door Dian vso nu getekend met een goed gevoel.
Ik kan niet anders zeggen dat het een super bedrijf is, met de juiste juristen die heel vriendelijk zijn, leveren ze heel hele goede service ! Ik ben door Sander Groen geholpen, hij heeft mij heel goed begeleid met de afronding van de ontslag procedure na twee jaar ziek zijn bij de werkgever. Nogmaals raad ik iedereen Ontslagjuristen Nederland aan. Alles is Top geregeld.
Heel behulpzaam, goede communicatie met client.
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer prettig en geven goede hulp
Doortastend, reageren snel.
Fijn contact.
Zeer positief ben super geholpen door Dian vso nu getekend met een goed gevoel.
Heel behulpzaam, goede communicatie met client.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: