Mark
Mensen met verstand van zaken.
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Hulp bij vso
Ik werd door onslagjuristen geholpen met de vastellingsovereenskomst tussen mij en mijn werkgever. Ik vond het persoonlijk wat ingewikkeld en spannend om een jurist te vinden. Maar het eerste bel moment met Dian bracht daar meteen verandering aan. Ik voelde me snel gerust gesteld en ik kreeg het idee dat mijn vragen serieus werden opgepakt. Sander Groen heeft uiteindelijk mijn dossier overgenomen. Zelf ben ik helemaal niet thuis in dit soort zaken, dus het gaf mij rust dat Sander het in mijn belang heeft geregeld met mijn werkgever. Deze mensen weten duidelijk goed wat ze doen! In mijn geval werd het vergoed door mijn werkgever en was het voor mij in elk geval gratis.
Geweldig! Professioneel en snel
Fantastisch
Hele goeie ervaring dankzij Ashley van den Eeden,het is goed afgehandeld ,en de vaststellings overeenkomst is getekend waar wij t mee eens waren
Ontzettend goed geholpen door Manon Kloosterman. Ik ben blij dat ik hier om hulp heb gevraagd. De communicatie met de werkgever wordt (indien gewenst) overgenomen en ik heb de nu de zekerheid dat de vaststellingsovereenkomst klopt naar het UWV. Dat is een fijne geruststelling. We hebben het ook heel snel kunnen afronden. Ik zou het zeker iedereen aanraden om hier om hulp te vragen.
Prima ervaring gehad!
Prima ervaring met Ontslagjuristen Nederland. Binnen een uur gebeld m.b.t. mijn vraag en daarna gedurende het traject erg duidelijk en goed begeleid door Lisa ter Veldhuis
Uitstekend geholpen. Hebben mij gekalmeerd, zijn intermediair geweest tussen mij en mijn ex-werkgever. Hebben mijn visie steeds vertaald naar zakelijke aspecten, waardoor er geen escalatie ontstond. verder vond ik het fijn dat de tijd werd genomen voor het hele proces. Dus niet ga nu maar met deze VSO akkoord, maar hebben rustig afgewacht en adviezen gegeven. Er zijn uiteraard grenzen aan de dienstverlening, en dat is goed om te weten. Ze gaan dus bv niet mee naar mediationgesprekken.
In een voor mij toch vervelende en ongewenste situatie op mijn werk ben ik erg goed en snel geholpen. Een uur nadat ik de aanvraag had ingediend werd ik al gebeld voor een intake. Kelsey heeft me hierna goed bijgestaan en heeft uiteindelijk gezorgd voor een uitkomst die voor alle partijen werkbaar is en juridisch voldoet.
Omdat ik van mijn werkgever een vaststellingsovereenkomst had gekregen, werd ik door een kennis gewezen op de website van Ontslagjuristen. Na een eerste telefoontje, wat een heel geruststellend telefoontje was, werd ik verwezen naar juriste Jorien Visser. Met haar heb ik mijn situatie besproken en alle stukken overlegd. Jorien heeft de werkgever laten weten dat zij mijn contactpersoon was en verdere communicatie via haar zou verlopen. Mijn VSO werd goed gecontroleerd en gecorrigeerd door Jorien en na enig heen en weer gemail tussen Jorien en mijn werkgever zijn we uiteindelijk op een mooi VSO uitgekomen. Ik ben er blij mee dat dit zo gegaan is. Jorien; dankjewel voor je werk wat je er aan hebt gehad. Hinke.
I was contacted in less than an hour by Ashley van den Eeden. She listined to my complained and understood me perfectly. From there, she picked up my Settlement Agreement and explained it well to me, listed the missing points and promised to help me through. Our communication was very clair and she help me with all the process without any stress. Ashley van Eeden is the one I highly recommend, thank you for all I appreciate your help. She is very attentive, understand and quick to reply. 5 stars to you Ashley
Snel contact en adequaat handelen. Het hele verhaal snel en goed opgelost. Moet vooral niet te lang duren deze stress en dat heeft mijn jurist goed gedaan.
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Hulp bij vso