9.5 /10

checkbox99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

Christiaan

Angela

Snel en goed geholpen door Nienke. Overlegt elke stap in het proces en reageert vrijwel direct als je haar nodig hebt (binnen kantooruren). Probeert mee te denken in het vinden van een zo goed mogelijke oplossing.

Susanne

Zeer positieve ervaring. Ik werd snel en deskundig te woord gestaan door Hanne Bruijnes. Alle informatie werd duidelijk en zorgvuldig met mij gedeeld. Meerdere opties werden voorgesteld en er werd geluisterd naar mijn eigen inbreng en vragen. Ik was in goede handen! Het contact met OJNL heeft tot goede resultaten geleid.

Joke Gol-Brander

Hallo, Je krijgt van je werkgever eigenlijk ontslag(VSO) en dan weet je niet wat je overkomt en wat je moet doen. Via internet kwam ik bij ontslagjuristen terecht in Zwolle. Ik werd bijgestaan door mevr.mr. Hanne Bruijnes. Nadat ik mijn VSO naar haar opgestuurd ging de correspondentie heel soepel zij vertelde mij wat mijn rechten en plichten zijn. Wat ik wel of juist niet moest doen wanneer de werkgever in gesprek met mij zou gaan. Zij ontnam mij veel zorgen in een wereld die ik niet ken nl. ontslag procedures. Ik vond het een fijne en duidelijke communicatie en dat gaf mij rust. Hanne bedankt hiervoor. Mocht er in de toekomst weer zoiets voordoen weet ik waar ik moet zijn. Met vriendelijke groet, Joke Gol-Brander

Den Korotkyi

everything went smooth, fast and very professional

Karin

Snel, deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig

Gerdi Kaspers

Erg fijn bedrijf. Uitstekend geholpen met veel juridische aspecten waar ik zelf geen enkel verstand van heb. In eerste instantie een aantal juristen gesproken tot Sam Jonker het overnam. Haar werk is enorm te prijzen en ben erg blij dat zij mij heeft geholpen

Jagoda Dobrzanska

Graag wil ik mevrouw Jorien Visser hartelijk bedanken voor de professionele begeleiding van mijn zaak. Mevrouw Visser is een zeer competente, betrouwbare en vooral enorm betrokken professional. Zowel het e-mailcontact als het telefonische contact verliep altijd prettig, duidelijk en zonder enige problemen. Mevrouw Visser heeft er alles aan gedaan om deze periode voor mij zo stressvrij mogelijk te maken. Dankzij haar inzet en toewijding is er een zeer goed resultaat bereikt, waarvoor ik haar ontzettend dankbaar ben. Mijn dank gaat ook uit naar alle andere medewerkers die zich dagelijks inzetten om mensen te ondersteunen in moeilijke situaties. Jullie werk en betrokkenheid worden enorm gewaardeerd.

Urmiela van de Sande

Prettig

C matomona

Snel met communiceren en terug koppelen, werken netjes!

F

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht geholpen en advies gekregen

Canta

I worked with Ms. Visser from Ontslagjuristen on my case and was very impressed with her services. Communication was always smooth and clear, and she consistently responded to my questions very quickly. Thanks to her advice and negotiation skills, I was able to reach a better offer than I initially expected, and all legal costs were fully covered by my employer so I did not have to pay for the legal advice myself. I highly recommend Ontslagjuristen, and especially Ms. Visser, to anyone seeking professional and reliable legal support.

Bianca Gorissen

SterSterSterLege sterLege ster

Oké

L. Van Deutekom

Heel goed geholpen! 👍

Jurick cicilia

Top

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

Christiaan

Jagoda Dobrzanska

Urmiela van de Sande

Prettig

C matomona

Snel met communiceren en terug koppelen, werken netjes!

F

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster