9.5 /10

checkbox99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

E. Bas

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Zij zij zeer vlot, duidelijk en zeer vriendelijk.

Hedi

Mijn ervaring met Ontslagjuristen Nederland is heel positief. Ik ben goed geholpen tijdens een spannende en onzekere periode. De communicatie was duidelijk, professioneel en vriendelijk. Er werd echt de tijd genomen om mijn situatie goed uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen. Ik voelde me serieus genomen en goed begeleid in het hele traject. Dank voor de fijne ondersteuning.

Kristel Ruiz

I received fast and excellent advice from the lawyers regarding a VSO request to my employer. Everything worked out well and in a timely manner. I fully recommend their services

Stefanos Panagiotou

Very helpful

Heleen Koekoek

Zeer snelle reactie en kundig advies.

Daniel M

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen van Dian Schouwink. Zij heeft mij uitstekend begeleid tijdens het traject rondom de vaststellingsovereenkomst (VSO). Dian reageerde altijd snel op mijn vragen en gaf duidelijke en volledige informatie, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Daarnaast heeft zij een helder plan van aanpak opgesteld, wat mij veel rust en vertrouwen gaf in een toch spannende situatie. Dankzij haar deskundigheid en betrokkenheid is alles soepel en professioneel verlopen. Ik kan Dian en Ontslagjuristen Nederland dan ook zeker aanbevelen aan anderen die juridische ondersteuning nodig hebben bij ontslagzaken.

Jamil Grannetia

Zeer prettige ervaring! De toegewezen jurist, Nienke Egbers, heeft mij ontzettend goed geholpen bij het opstellen en onderhandelen van de VSO. Ze communiceert duidelijk, denkt proactief mee en werkt zeer accuraat. Daarnaast schakelt ze snel en geeft ze vlotte terugkoppeling via zowel telefoon als e-mail. Dankzij haar begeleiding voelde het hele proces overzichtelijk en vertrouwd. Absoluut een aanrader!

Irene de Vries

SterSterSterSterLege ster

Ik heb het als erg prettig ervaren. Ze waren allereerst makkelijk en snel te benaderen, pakten mijn dossier ook snel op. Bernadeth Koning heeft mij geholpen om dit proces zo goed en snel mogelijk te doorlopen. Ze nam het contact over met de werkgever, wat ik erg fijn vond. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en zelfs een tweede keer uitleggen was geen probleem. Ze was makkelijk en snel te bereiken, waardoor vragen of onduidelijkheid snel beantwoord werden. Ook wanneer ze niet aanwezig was, werd dit goed overgenomen door een collega. Erg tevreden!

Vanessa

Mijn ervaring was fijn, helder.

Liam Swan)

SterSterSterHalve sterLege ster

Acceptable

Erika HIlbolling

Zeer positief open en eerlijk in de communicatie en vlotte reacties.

jan willems

contackt was snel en goed geregelt goede communicatie

Noemi Valkenberg

Ontzettend goed geholpen door Nienke Egbers, ben zeer tevreden over haar aanpak en afhandeling.

Cilia Smidt

Fantastische hoe snel en fijn dit wordt opgepakt. Geeft een goed gevoel in een spannende tijd. We zijn heel goed geholpen door Mr.Manon Kloosterman dus een dikke pluim!

Iliass Lmarzguioui

Heel goed

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

E. Bas

Hedi

Kristel Ruiz

Stefanos Panagiotou

Very helpful

Heleen Koekoek

Zeer snelle reactie en kundig advies.

Daniel M

Jamil Grannetia

Irene de Vries

Vanessa

Mijn ervaring was fijn, helder.

Liam Swan)

SterSterSterHalve sterLege ster

Acceptable

Erika HIlbolling

Zeer positief open en eerlijk in de communicatie en vlotte reacties.

jan willems

contackt was snel en goed geregelt goede communicatie