John
Correct afgehandeld
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Prima service
Zeer tevreden.
Een goede ervaring.
Ben erg blij met de definitieve vaststellingsovereenkomst. De onderhandelde voorwaarden geven me de ruimte om de komende tijd op zoek te gaan naar een uitdaging die goed bij mij past. Zonder Lisa’s advies en hulp waren deze voorwaarden zeker niet tot stand gekomen.
Zeer goede ervaring, ik ben snel en goed geholpen door Mevrouw mr. B. (Bernadeth) Koning , zij heeft alles voor mij geregeld met mijn werkgever, fijn contact en kon altijd de vragen stellen en kreeg snel antwoord terug.
Zeer positief
Ik ben goed en snel geholpen door hanne Bruijnes van Ontslagjuristen Nederland. Alles is snel en goed afgehandeld bij mijn vaststellingsovereenkomst vanwege langdurige arbeidsongeschiktheid
Snel en adequaat geholpen
Positief, snel gehandeld en een gewent resultaat
Zeer professioneel, Céline Sup heeft mij heel goed bijgestaan! Dankjewel daarvoor
Men nam snel contact op, dacht meteen mee en was concreet over informatie en documenten die aangeleverd moest worden. Men was scherp op wat aangevuld moest worden mbt toekomstige WW-aanspraak, reageerde tijdig en zat er bovenop richting de werkgever.
Very Professional
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service