Maxime Nijkamp
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
99% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
vakkundig en snelle reacties tijdens het gehele proces, super!
Ontzettend fijn geholpen door Jorien. Professioneel en flexibel. Ook toen ik door mijn reis moeilijker te bereiken was.
Ik had niet eerder met ontslag te maken gehad, maar Nathalie gaf mij van het begin af aan het vertrouwen dat mijn belangen goed behartigd zouden worden. Ze hield de deadlines continu goed in de gaten en stuurde bijtijds reminders aan mijn werkgever. Met behulp van haar adviezen kon ik de juiste beslissingen nemen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Ik beschrijf de ervaring met dit bedrijf dikke prima. Ik ben via internet bij jullie Terrecht gekomen. En mijn super goeie hulp die ik had was Celine Sup. 100% geholpen! Kunnen meerdere mensen aan tippen
Enorm goed geholpen door mevr H.Bruijnes. Ik was eerst sceptisch zullen ze alle beloftes waarmaken die ze doen op de website, maar ik kan alleen maar antwoorden met: "Ja"
Zeer goed geholpen en goede en snellecommunicatie
Laura Hickford-Schiphorst heeft mij zeer prettig en goed geholpen om een vervelend moment toch heel goed af te kunnen sluiten!
Heel goed. Celine Sup heeft mij goed geadviseerd. De communicatie is duidelijk en snel.
Prima werk geleverd
Prima verlopen
Ik heb een zeer goede ervaring met OnlineJuristen. Ze werken rustig en duidelijk, waardoor alles meteen vertrouwen gaf. Daarnaast reageren ze snel via e-mail. Alles verloopt netjes en beleefd. Absoluut een aanrader!
Fijne samenwerking, duidelijke en oprechte dienstverlening. Erg behulpzaam!
Mevrouw H.I. (Hanne) Bruijnes heeft me zeer professioneel geadviseerd en vertegenwoordigd.
Positief
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
vakkundig en snelle reacties tijdens het gehele proces, super!
Zeer goed geholpen en goede en snellecommunicatie
Prima werk geleverd
Prima verlopen
Fijne samenwerking, duidelijke en oprechte dienstverlening. Erg behulpzaam!
Positief
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: