Gert Veerman
Vriendelijk, veel Apple kennis en goed assortiment voor de Mac
Vlotte afwerking , telefonische contact gehad met bijkomende vragen : vriendelijk en professioneel beantwoordt !
Uitstekende service, betrouwbare club, vriendelijke service! Upgrade van mijn iMac snel, betaalbaar en goed geregeld.
Snel en duidelijk
Goed product, snelle levering
Super tof en doen wat ze beloven. Ik schrok wel want alles was zo goed en veilig ingepakt dat ik dacht dat in een grote pc kast kreeg ipv een gpe. Maar bij openmaken was alles gelukkig kleiner :-)
Duidelijk en snel met leveren. Tegen een goede prijs
Hele goede kennismaking
Was top
zeer professioneel en vriendelijk
Duidelijke website. Snelle levering.
Perfecte service
goed maar traag
Onlinemacwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinemacwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk, veel Apple kennis en goed assortiment voor de Mac
Snel en duidelijk
Goed product, snelle levering
Duidelijk en snel met leveren. Tegen een goede prijs
Hele goede kennismaking
Was top
zeer professioneel en vriendelijk
Duidelijke website. Snelle levering.
Perfecte service
goed maar traag