Pjotter
All went smooth, happy with the interaction
Snelle levering van OS opstart-USB. Daarna telefonisch zeer adequaat en snel geholpen bij een klein probleem bij de herinstallatie. Top.
Duidelijke website
Ha sido bastante satisfactoria, recomiendo esta empresa para abastecerte de memorias RAM para IMAC, ha sido el mejor en calidad-precio mejor que Amazon y más barato. Estoy muy contento, volveré a comprar.
Opfrisbeurt voor mijn Imac
Prima service, bestelling werd nog dezelfde dag verzonden
Zoals eerder (lang geleden) mijn OWC hub bij U gekocht, nu ook over de Atlas cardreader zeer tevreden.
Snelle service. Professioneel en vriendelijk. De macbook is in zeer goede staat. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
perfect, simpele afhandeling snelle verzending.
Zeer goed professioneel advies
Snelle levering van mijn Mac Mini M4
had een torx nodig
Zeer vriendelijke en vooral geduldige bediening, voelt goed aan, je weet meteen dat je hier aan het juiste adres bent
Keurig nette webshop
Onlinemacwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinemacwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
All went smooth, happy with the interaction
Duidelijke website
Opfrisbeurt voor mijn Imac
Prima service, bestelling werd nog dezelfde dag verzonden
perfect, simpele afhandeling snelle verzending.
Zeer goed professioneel advies
Snelle levering van mijn Mac Mini M4