Claudio Alcantara

Snel levering, prij ok , product ok .

Andre de Vries Services

De onlinemacwinkel is overzichtelijk. Klantenservice is behulpzaam. Betrouwbare winkel voor Apple-aankopen.

Suzanne

Vriendelijk, prima bereikbaar via telefoon ivm vragen

Wilton-Timmers M.A.

Uitstekend

BVeeks Peter

heel snel en "to the point".

Kees de Bruine

Zeer positief

Ed Wighman / WCKB

Uitstekende support, persoonlijk contact is groots, kwaliteit en kennis is geweldig. Wat mij betreft TOPonlinemacwinkel.nl

Thijs v W

aanschaf refurbished MacBook Pro

R. de Kort

Ik kreeg het product snel geleverd en tegen een goede prijs. Nazorg was ook prima (ik had een vraag over het product en die werd snel beantwoord).

Gerko

Snelle, en nette manieren van helpen.

SV

Uiterst vlot!

B Kaan

Keurig product, snel geleverd en duidelijke instructie film op de website.

Onlinemacwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Onlinemacwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2015

Onlinemacwinkel.nl

Onlinemacwinkel.nl is de webwinkel voor al uw Mac Upgrades, uitbreidingen en accessoires. De producten in de webshop zijn veelal uit eigen voorraad leverbaar zodat deze dezelfde dag nog verzonden kunnen worden. Niet iedereen is even vertrouwd met het open maken van zijn geliefde Mac, bent u iemand die liever niet wilt sleutelen aan zijn Mac, maak dan een afspraak bij ons op kantoor om de upgrade te laten plaatsen door een ervaren technicus. RAM geheugen plaatsen wij gratis, voor SSD en HD upg

Penningweg 82

1507DH Zaandam

Claudio Alcantara

Snel levering, prij ok , product ok .

Andre de Vries Services

Vriendelijk, prima bereikbaar via telefoon ivm vragen

Wilton-Timmers M.A.

Uitstekend

BVeeks Peter

heel snel en "to the point".

Kees de Bruine

Zeer positief

Ed Wighman / WCKB

Thijs v W

aanschaf refurbished MacBook Pro

R. de Kort

Gerko

Snelle, en nette manieren van helpen.

SV

Uiterst vlot!

B Kaan

Keurig product, snel geleverd en duidelijke instructie film op de website.

Onlinemacwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10