nvt
- Sterke punten
- persoonlijke aandacht, deskundig, kwaliteit producten, prijs, assortiment
97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!
veel keuze en prijzen zodanig dat je voor elk budget de keuze vind
Ik heb hier vier hele mooie deurknopjes besteld voor een keurige prijs. Ze zijn snel verzonden in een doosje met veel plastic verpakking per schroefje, dat was niet echt nodig. Het had ook in een enveloppe gekund wat mij betreft en met minder plastic maar zo zullen ze dat wel aangeleverd krijgen.
Prima, binnenkort weer wat bestellen
Correcte levering van het slot van de kleerkast.
Goed product
Ze doen wat ze beloven.
Snel geholpen
Matige kwaliteit en retourservice. Laten je betalen voor de retourzending voor een product dat overduidelijk al eerder geopend was en ook nog eens totaal niet werkt.
Prima bedrijf en service
Zeer tevreden over de service van dit bedrijf
snel bestelling ontvangen
Prima service
Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlinedeurbeslagshop.nl
Drachmeweg 7
2153PA Nieuw-Vennep
veel keuze en prijzen zodanig dat je voor elk budget de keuze vind
Prima, binnenkort weer wat bestellen
Correcte levering van het slot van de kleerkast.
Goed product
Ze doen wat ze beloven.