niet van toepassing
- Sterke punten
- snelle levering
97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!
Degelijke kwaliteit goederen
Snelle levering..prima spul
Snel en goed
Prima website en volop keus in merken en series.
Heel goed geholpen.
vlotte verzending.is geplaatst door vakman, maar handleiding weggegooid; graag nw handleiding om zelf in te kunnen stellen.bvd.
Prima snelle levering
Accuraat, snel geleverd
Super Service
Zeer goed en correct geholpen en ook al door gegeven aan een winkel bij ons in Barneveld want die kon geen sleutels meer leveren en die gaat misschien bij u bestellen als de klanten het vragen
Duidelijke website
Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlinedeurbeslagshop.nl
Drachmeweg 7
2153PA Nieuw-Vennep
Degelijke kwaliteit goederen
Snelle levering..prima spul
Snel en goed
Prima website en volop keus in merken en series.
Heel goed geholpen.
Prima snelle levering