Henk Heijerman
- Sterke punten
- Het bestelde is van uitstekende kwaliteiyt
97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!
Prima ervaring met summiere informatie
Bestelde een eenvoudige NEMEF Loopslot. Zeer snel geleverd en daarna opgehaald bij een afhaalpunt.
slot perfect geleverd
Gewoon goed!!
jammer genoeg is het pakje bij PostNl verloren gegaan en hebben we tot nu toe niets ontvangen. We wachten op verdere reactie van jullie.
goede service
Makkelijke en overzichtelijke website. Bestelling en betaling verliepen vlot, evenals de verzending.
Alles perfect gegaan. Alleen aankomst pakket dpd duurde lang. Maar gelukkig nog net op tijd.
Snelle levering en kwalitatief goed product tegen een lage prijs
snelle levering
Snelle levering, ruim assortiment en nette prijs. Ga zeker vaker hier bestellen.
Niks op aan te merken
Makkelijk uit te kiezen snel geleverd
producten nooit ontvangen en daardoor lokaal moeten gaan aankopen en niet het gewenste resultaat dat ik voor ogen had. stellen terugbetaling wegens niet ontvangen ook uit.
Netjes verstuurd, tevreden met producten. Eerste levering duurde wel wat langer dan gehoopt zonder communicatie.
Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlinedeurbeslagshop.nl