Bart
- Sterke punten
- Duidelijke website, snelle service
97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!
Snelle service, hoogwaardig materiaal
Altijd een goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service, zowel zakelijk als privé ervaren
Blij met de aankoop
Goed, maar slordig verpakt. Schroeven los in de doos waardoor er een serieuze kans op beschadiging is. Zakje met onderdelen niet vastgeplakt
sterk
Supper tevreden
Wij doen al langer zaken met deze shop en altijd tot tevredenheid
Entreprise très réactive, livraison 2 jours après commande.
Hele positieve ervaring
Op zoek naar een speciale deurpaumelle. Gevonden bij Onlinedeurbeslagshop.
Vlugge respons bij een euvel die dan ook goed verholpen geweest is.
Mooie producten en goede service
Klantenservice goed bereikbaar en duidelijk antwoord op je vraag
Prima advies en mooi product tegen een concurrerende prijs
snel
Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlinedeurbeslagshop.nl
Drachmeweg 7
2153PA Nieuw-Vennep
Blij met de aankoop
sterk
Supper tevreden
Wij doen al langer zaken met deze shop en altijd tot tevredenheid
Entreprise très réactive, livraison 2 jours après commande.
Hele positieve ervaring
Op zoek naar een speciale deurpaumelle. Gevonden bij Onlinedeurbeslagshop.
Vlugge respons bij een euvel die dan ook goed verholpen geweest is.
Mooie producten en goede service
Klantenservice goed bereikbaar en duidelijk antwoord op je vraag