9 /10

checkbox97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!

Marco

Snelle levering en snelle terugbetaling. Bestelde product was een van de goedkopere op internet. Helaas verkeerde product besteld maar dit werd snel en correct afgehandeld.

Snelle levering Snelle terugbetaling Serieus bedrijf Voor 15:00 besteld ook echt volgende dag in huis

Promi bouw service

Vlot en goed Prijs is soms iets te hoog maar door de goede service compenseerd dat.

Snel

D Hardy

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Doet zoals beloofd

Piet

Mooi materiaal, snelle levering. Goede service. Had namelijk bij bestelling een foutje gemaakt. Is snel opgelost. Wij zijn erg tevreden.

Goed materiaal, snel geleverd.

Luc Waterman

Uitstekende website, duidelijke afbeeldingen

Zeer snelle levering

PM

Goede communicatie zowel via website als via email

Voorgegeven leveringsdatum voor niet direct beschikbaar product (1 maand levertijd) precies aangehouden.

Gavyn

Geweldig bedrijf. Slaapdeur kast slot van zeker 25 jaar geleden nog geleverd !

Levert alle soorten sloten !

Baar

Zeer ruim aanbod

Beerepoot

Top service, top producten

Snel en op voorraad

Patrick

Uitstekend

Vakkennis en vriendelijkheid. Snelle service en goed advies.

Nate

Goeie service en snel geleverd! Slot paste niet helemaal lekker dus gevraagd of die geruild mocht worden en dat kon! Super

Super snel geleverd en de service erna top!

Roan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen goede ervaring mee. Na ruim 2 weken pas de spullen binnen gehad terwijl ze aangeven rond de 4 dagen. Tevens incomplete producten binnen gehad Geen schroeven afdek dopjes mee geleverd en in een andere doos weer wel. Gister hele dag geprobeert iemand telefonisch te pakken te krijgen Geen gehoor.

Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2013

Onlinedeurbeslagshop.nl

Met meer dan 20.000 artikelen bieden wij u een zeer ruim assortiment deurbeslag, keukenbeslag, meubelbeslag, raambeslag maar ook diverse aanverwante artikelen zoals kapstokhaken, ladegeleiders en meubelsloten. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende stijlen deurbeslag en meubelbeslag, van jaren 30 tot modern design. Kunt u op onze site niet het juiste deurbeslag of meubelbeslag vinden bel of email ons gerust. Wij kunnen u dan verder helpen met het vinden van de juiste producten.

Drachmeweg 7

D Hardy

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Doet zoals beloofd

Piet

Goed materiaal, snel geleverd.

Luc Waterman

Zeer snelle levering

PM

Goede communicatie zowel via website als via email

Gavyn

Geweldig bedrijf. Slaapdeur kast slot van zeker 25 jaar geleden nog geleverd !

Levert alle soorten sloten !

Baar

Zeer ruim aanbod

Beerepoot

Top service, top producten

Snel en op voorraad

Patrick

Uitstekend

Vakkennis en vriendelijkheid. Snelle service en goed advies.

Nate

Super snel geleverd en de service erna top!

Roan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster