Bouwense
- Sterke punten
- Je hebt steeds contact met je persoonlijke online medewerker die goed meedenkt.
97% beveelt Onlinedeurbeslagshop.nl aan!
Alles volgens afspraak geleverd
Top, kan niet beter
In orde
We zijn er heel blij mee, passen goed bij de rest van het interieur. In de winkel konden we een passende kastdeurset niet vinden.
Duidelijke website.
Prettige ervaring hier iets te kopen fijne site.
Aardig
Slot besteld via internet
Super !!!
goede service vriendelijk en snel
Tegenvaller
Uitstekend
Snelle en gratis verzending .
Geweldig!
Onlinedeurbeslagshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Onlinedeurbeslagshop.nl
Drachmeweg 7
2153PA Nieuw-Vennep
Alles volgens afspraak geleverd
Top, kan niet beter
In orde
Duidelijke website.
Prettige ervaring hier iets te kopen fijne site.
Aardig
Slot besteld via internet
Super !!!
goede service vriendelijk en snel
Tegenvaller
Uitstekend
Snelle en gratis verzending .
Geweldig!
Onlinedeurbeslagshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: