Patricia Janssen
- Sterke punten
- Duidelijke communicatie en snelle levering en precies zoals op de foto!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Hoe ervaart u het transport met Koerier?
- Heel goed
97% beveelt Online Tapijttegels aan!
Mooie tegels en super snel geleverd!
Prima, betrouwbaar, heel goed advies gekregen tijdens een vriendelijk en behulpzaam telefoongesprek.
goed bedrijf mooie en degelijke producten
Duidelijk en snelle levering
Perfect
Dit was onze eerste ervaring en die is goed
We hadden een restant tapijttegels besteld. Hadden echter niet gezien op de foto's op de website dat er een bruine streep op zat. Bleek op alle tegels te zitten. Bedrijf gaf aan dat het wel bij de tekst stond. Hier hebben we over heen gelezen. We hebben dit aangegeven. Echter was er geen mogelijkheid voor ene vorm van coulance, omdat het een restpartij betrof. We hadden het fijner gevonden als er iets beter was om gegaan met onze ervaring.
Zeer goed
goed
Goed verlopen volgens afspraak
Goede prijs en snelle levering.
Ik was op zoek naar tapijttegels voor mijn hobbykamer en zag dat dit bedrijf restpartijen verkocht tegen een gunstige prijs de kwaliteit van de tapijttegels is uitstekend bezorging ging vlot
In een woord super!!
Het bedrijf is prima komt afspraak na en een snelle levering
Fijn bedrijf
Online Tapijttegels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Online Tapijttegels heeft de volgende resultaten bereikt:
Dit was onze eerste ervaring en die is goed
Zeer goed
goed
Goed verlopen volgens afspraak
Goede prijs en snelle levering.
In een woord super!!
Het bedrijf is prima komt afspraak na en een snelle levering