ROM Nijman
- Sterke punten
- De ratatouille mix voor 1 euro per tegel.
- Hoe ervaart u het transport met Koerier?
- Top.
- Verbeterpunten of tips
- Blijf zo doorgaan.
97% beveelt Online Tapijttegels aan!
prima, snelle levering
Prima producten
Prima op tijd geleverd
de zending was op tijd maar redelijk slordig verpakt, ook een klein minpuntje, twee tegels hadden een gegolfde vervorming die erg stroef is, zelfs na twee dagen onder zwaar gewicht niet verholpen waardoor ze onbruikbaar zijn, ook vraag ik mij af hoe de pijlen op de tegels welke de leg richting aangeven, kunnen worden verwijderd, ik vind hier geen richtlijnen voor bij de zending, spijtig een klein briefje was voldoende geweest.
Eerste keer
snelle bezorging en service,top bedrijf.
Voor de 2e keer tegels gekocht en voor de 2e keer goed. Verder geen contact gehad, dus after sales en reactiesnelheid kan ik niet beoordelen.
Goed geholpen, maar kwaliteit viel me tegen. Ook had ik iets minder kleurvariatie verwacht n.a.v. telefonisch gesprek
Top geregeld, alles geleverd en keurig op tijd
Snelle levering, kwaliteit uitstekend en prijs technische top.
perfect
Zeer goede ervaring
goed
Niet gekregen wat ik besteld had.
Online Tapijttegels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Online Tapijttegels heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Tapijttegels
Industrieweg 11a
8061RB Hasselt
prima, snelle levering
Prima producten
Prima op tijd geleverd
Eerste keer
snelle bezorging en service,top bedrijf.
Top geregeld, alles geleverd en keurig op tijd
Snelle levering, kwaliteit uitstekend en prijs technische top.
perfect
Zeer goede ervaring
goed
Niet gekregen wat ik besteld had.
Online Tapijttegels heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Tapijttegels